Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én túl szűk, ő túl nagy. Menni fog ez egyáltalán, vagy jobb bele sem kezdeni?
Persze h lehetséges, ne keseredj el :)
Az én páromé elég nagy, mi is használunk síkosítót, szóval türelem :)
azt sajna nem írtad a nagy szó mit takar hosszú e vagy vastag vagy mindkettő de semmiképp ne keseredj el sok múlik a barátodon mennyire türelmes ha az akkor semmi gond ugyanis nem kell tövig betennie főleg nem elsőre 2lehetőség is van vagy te ülsz rá ez esetben annyira amennyi még jólesik a második hogy ő hatol be lassan és nagyon figyelmes lesz és ha észreveszi hogy fáj picit kijjebb húzza de már tudni fogja mekkora a mozgástere de ez kellő figyelmességgel fog csak menni és türelemmel aztán idővel sztem menni fog az beljebb is a harmadik megoldás hogy vannak pózok amikor egyszerűen nem tud beljebb hatolni ez azért jó mert neki sem kell csak arra figyelnie hogy nehogy fájdalmat okozzon de első alkalommal nem ezt választanám sok próbával minden megoldható de azt hogy félsz egy picit baj mert ezáltal összehúzódik a hüvely ezért én az elsőt ajánlanám de mindenképp vele is beszéld meg ezt és a síkosító sosem árt
f/36
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!