Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most voltam együtt a barátomma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most voltam együtt a barátommal pár napja. Nekem ez volt az első. Normális, hogy kb 2 perc alatt elment? SZinte annyi se volt.

Figyelt kérdés
Ő már nem volt szűz és jó rég óta nem volt lánnyal (1-1,5 éve). Most amikor lefeküdtünk szinte 1,5-2 perc alatt el is ment. Ez természetes?
2008. jún. 2. 21:57
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
nyugi természetes ha pl: ő rég nem volt senkivel és nagyon kívánta a szexet megtörténik h hamar elmegy!!nyugi
2008. jún. 2. 21:58
 2/7 anonim ***** válasza:
az én volt pasimnál is ez volt. mikor elöször lefeküdtünk kb 3-5 percig bírta aztán olvastam h ilyenkor azt kell csinálni h nem arra koncentrál h elmenjen hanem másra. mert állítólag az miatt mennek el a pasik ilyen gyórsan h erre gondolnak mond neki h gondoljon másra:) nekünk anno bevált és utánna sokáig bírta:)
2008. jún. 2. 22:00
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Azért mehetett el ilyen gyorsan, mert már jó régóta nem volt nővel és most nagyon megkívánt téged. Egy-két alkalom után már nem lesz ilyen probléma.
2008. jún. 2. 22:05
 4/7 anonim ***** válasza:

igen, általában hosszabb kihagyás után hamar elmegy az ember... ha elég gyakran csináljátok akkor ezzel nem lesz gond ...

Ha mégis akkor nézzen utána hogy hogyan lehetne kicsit strapabirodd ... elég sok leírást lehet erről találni neten is, meg könyvekben is

2008. jún. 2. 23:02
 5/7 anonim ***** válasza:
69%

[link]

próbáljátok többször egymás után pl 3x.. a 3dik már piszok hosszú lesz

2008. jún. 3. 00:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2008. jún. 3. 16:12
 7/7 1972Levi válasza:

Szerintem szimplán önző volt.

Ha veled foglalkozott volna, és nem magával, akkor fogalmad sem lenne, hogy meddig tartott. Birom azt a magyarázatot, hogy rég volt nővel. Te is rég voltál pasival, neked kb 10 mp elég kellet volna hogy legyen. Kicsit olya n is ez a magyarázat, mintha te lennél a hibás. Egy pasi aki tudja, hogy milyen a jó szex, azt is tudja, hogy a partnerét hogyan ránthatja magával. Ha legközelebb előfordul, akkor vegyél mély levegőt, és mond el, hogy neked ez nem jó. Ha nem változik a helyzet, akkor lapát. Ha már az elején sem jó a szex, mi lesz akkor, amikor már nem lesz meg az újdonság varázsa?

2010. nov. 9. 23:42

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!