Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van okom aggódni, vagy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom aggódni, vagy a pasik többsége ezt tényleg ennyire szereti?

Figyelt kérdés
Vőlegényemmel tökéletes a szexuális életünk! Sok olyan dolgot is kipróbáltunk már együtt, amiről csak fantáziálhattunk eddig. Pl.: párom imádja, ha análisan is izgatom szex közben. De amelett, hogy nagyon szeretem neki csinálni, néha megrémít, hogy már magától kéri, és lassan nagyobb vibirje van, mint nekem....Tudom, hogy engem szeret, a nőket szereti, de kezdek attól félni, hogy 10, 20 év múlva esetleg egy másik emberrel kapom rajta, és direkt nem nőt írtam.....Van okom estleg addógni, vagy a pasik ezeket a vágyaikat csak jól titkolják?
2008. jún. 2. 20:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Bocsi hogy ezt mondom de a legtöbb férfi szerintem nem gerjed arra hogy valaki szoval azt csinálja neki amit te is ... de vannak kivételek szerintem nem soknak van ilyen vágya...
2008. jún. 2. 20:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

első válaszoló: azért nem szeretik, mert buzisnak tartják. de aki rájön, hogy ez jó neki az csinálja, vagy nem, szintén a buzis dolog miatt...

a kérdezőnek: nem hiszem, hogy be fog buzulni , de beszélj vele erről. amíg megtudsz újulni, újat mutatni addig nem lesz gáz

2008. jún. 2. 21:39
 3/11 anonim ***** válasza:
38%
Sztem nem igazán normális...
2008. jún. 2. 22:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a legtöbb pasi valóban azért nem vonzódik hozzá (sőt), mert amiatt buzinak éreznék magukat... de lehet, hogy a párod ilyen nyílt, hogy ő emiatt nem érzi rosszul magát... szóval sztem elképzelhető h izgatja ez a téma, felül tud emelkedni azon, hogy furcsa... valóban nem gyakori szerintem, de biztos van rá példa...:)

ha meg beszélsz vele erről, akkor óvatosan, nehogy úgy érezze, h ez szted ciki...

2008. jún. 2. 22:26
 5/11 anonim ***** válasza:
31%
Semmi különös, de a barátod egy köcsög, Inkább keress egy férfit, ha férfira vágysz. Persze együtt lehet élni egy meleggel, de sok prolémát okoz, te döntesz.
2008. jún. 2. 23:41
 6/11 anonim ***** válasza:
31%
Azt nem kérte még tőled, hogy öltözz férfi ruhába és beszélj mély hangon? Nem lesz az 10-20 év, inkáb 10-20 nap.
2008. jún. 2. 23:42
 7/11 anonim ***** válasza:
38%

hát már bocs de ki dug meg kit?

ha b.nőm szex közben megfogja a fenekem akor az ok de ha már ugy érzem hogy tul lelkesen markol és már csak egy kicsit is kozelebb van a farpofám kulso feléhez képet akkor már ossze is zizzenek... ez persze nem azt jelenti hogy az ujjhegye fél centire van a kijárattol csak azt hogy meg van egy személyes zonám ien téren ami persze jó nagy...

arra meg hogy valaki nekem... hát ahogy leirtam és belegondoltam kirázott a hideg... én kérdore vonom a férfi mivoltát annak aki iet szeret...

2008. jún. 3. 07:02
 8/11 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ez nem gáz, jó barátnők lehettek, együtt mentek el majd fiúkat felszedni.
2008. jún. 3. 12:07
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
nem hiszem, h pasival is ki akarja próbálni. sok fiú ismerős meséli, h élvezik az anális dolgokat. de őt nem a fütyi, meg férfi test vonzza, csak szereti, ha ott is izgatják. és ha te ezt megteszed neki, miért menne máshová?
2008. jún. 3. 14:52
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez tipikusan az a probléma mikor a társadalmi megítélés negatívan befolyásolja az embereket, akik azt állítják, hogy ettől pasit akar vagy, hogy nem jó azok mind a társadalmi megítélés és homofóbia keltette indíttatásból mintegy saját férfiasságukat erősítendőleg hangoztatják téves és elfogult meglátásukat. =) A lényeg, hogy teljesen normális dolog és mivel tömérdek idegvégződés található ott a férfi "G pontról" azaz a prosztatáról nem is beszélve amit izgatva olyan intenzitású orgazmust okoz amit férfi soha semmilyen más formában nem tud átélni! Semmi de semmi köze a melegséghez vagy a biszexualitáshoz!

- Egy Pszichológus -

2008. jún. 3. 19:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!