Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam hogy jó legyen neki?
16 éves lány vagyok, a barátom 17 éves. Én még szűz vagyok, Ő sokkal tapasztaltabb nálam.. szeretnék közeledni a pénisze felé de félek. Hogy csináljam akár kézzel vagy szájjal h jó legyen neki? Légyszi részletesen írjátok le:$ és ne fikázzátok le a kérdésem.. nem hülyeségből kérdeztem meg :))
Előre is köszönöm :))
Szerintem legelőször ruhán keresztül masszírozd...(azt is élvezik =D)
Aztán vagy benyúlsz a nadrágjába, vagy leszeded róla...megmarkolod, majd ahogy már előttem írták, föl-le húzogatod a bőrt...lehet lassan, gyorsan, erősebben szorítva, gyengébben...biztos segíteni fog, hogy épp mi a legjobb neki = )
Aztán ha ez már megy...akkor jöhet szájjal...ott is lehet többféleképpen: csak szájjal, kézzel és szájjal együtt, lehet szívni, lehet a nyelvedet is mozgatni...itt is biztos segíteni fog a barátod, hogy épp mit kéne csinálj = )
Sok sikert, menni fog! = )
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!