Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyi a normalis ido amit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi a normalis ido amit egy fiu kibir az agyban? ( orgazmus elotti ido - az elojatek )

Figyelt kérdés
Es mennyi ez az ido az elso szex eseteben es normalisan par szex utan is ?
2008. jún. 2. 20:10
 1/8 A kérdező kommentje:
Ugy ertem, hogy az elojatekot leszamitva !
2008. jún. 2. 20:10
 2/8 anonim ***** válasza:

egyénenként változó!ha előtte van egy kis előjáték és ő akkor is elmegy akkor utána tovább birja!ha előjátéknál nem megy el akkor bztos nem fogja sokáig birni mert már nagyon felizgattad!

ha előjáték abszolut nincs akkor az olyan alp idő az kb 10-20 perc átlagosan,de mosnom változó!van aki5 perc alatt is elmegy van aki fél óra után

2008. jún. 2. 20:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom mi volt a titka, de volt már olyan nekem, akinek első alkalomra több óra hossza volt.
2008. jún. 2. 20:43
 4/8 anonim ***** válasza:
az én barátommal amikor mindkettőnknek az első volt, akkor az kb olyan 10 perc lehetett. így mint látom, ez viszonylag hosszú idő így elsőre. mondjuk ő 21 éves, no mindegy:) a leguttóbbi fél órás volt. vagy több. szóval nem a lányon múlik, ha pl te vagy alul, hanem csakis rajta. ezt a hegyikecskét meg ki kéne már herélni, aztán a kezébe adni, hogy azzal foglalkozzon, ne ide írogasson hülyeségeket.
2008. jún. 2. 21:11
 5/8 anonim ***** válasza:

sok itt is a nagyokos... bocs de simán kifutja 2 óra a barátnőmmel és miután elmentem ki is jöhet rá egy következo kor...

nem,nem hazudok és nem is egozok... van ien... mi a titka?

20as vagyok...korban 22...nemtom... adottság, akarat...nemtom... de ez van... hála az égnek :D

udv:A

2008. jún. 3. 07:07
 6/8 anonim ***** válasza:

első alkalom úgy 5 másodperc és a becsődölés között szokott mozogni. Én spec nem tudtam elélvezni, mert már annyira el volt durranva az agyam.

Normális szex meg 5-20 perc, annál többet sok lány nem szeret... de lehet nyújtani, az gyakorlat kérdése, olyankor a határ a türelem :)

2008. jún. 3. 07:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia. teljesen a hangulattol, hogy milyen régóta nem volt nővel, mennyire van felizgulva. nkünk vot, hogy a barátom pár percigbirta de volt amikor 3 órán át. nah az brutál voltXD:D
2008. jún. 3. 14:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Ertem, es kozonom szepen !
2008. jún. 3. 17:01

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!