Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuknak. Az alsótokban hogy áll a péniszetek? Akár boxerotok van vagy gatya! Lehelé begörbülve vagy a hasra fölhajtva? Kösz
Nekem lóg le a nagy világban:D
Vagy amikor áll merevedés? akkor egyenesen előre:D
24 éves pasi vagyok
Érdekes kérdés :D, eddig senkinek sem jutott eszébe
Én speciel ugy szeretem, hogy a hasam felé felhajtom, nem tudom, hogy miért, de nekem néha annyira kellemetlen érzés, ha lefelé áll, hogy be kell mennem mosdóba megigazítani :)
Meg, ha igy hordom, akkor azért is kellemes, mert van, hogy néha utcán sétálva merevedésem lesz egy vonzó hölgyike miatt :), és akkor igy pont mervedhet a kisfőnök :)
Viszont, ahogyan fent is irták a merevedés végeztével a gatyóban ujra lefelé görbülve fog állni...
Én ugy tudom, hogy ha valakinek görbés a pénisze, akkor az nem ettől van persze, hanem születés miatt, mármint ő ugy született, erről nem lehet tenni.
Viszont, ha annyira görbe valakinek, hogy kellemetlen a szex, akkor operációval tudnak rajta egyenesíteni, ezt olvastam
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!