Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiuknak. Az alsótokban hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuknak. Az alsótokban hogy áll a péniszetek? Akár boxerotok van vagy gatya! Lehelé begörbülve vagy a hasra fölhajtva? Kösz

Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 16:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Hát attól függ, hogy ki hogyan csomagolta el előzőleg :D Nálam pl lefelé hajtva.
2009. aug. 31. 17:01
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem általában oldaltájt kaszálja a rétet.........XD.
2009. aug. 31. 17:13
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem lóg le a nagy világban:D

Vagy amikor áll merevedés? akkor egyenesen előre:D

2009. aug. 31. 17:15
 4/17 A kérdező kommentje:
Ha valakinek görbe a pénisze az nem attól van mert rosszul hordja? Kösz a válaszokat
2009. aug. 31. 17:24
 5/17 anonim ***** válasza:
ha ulok akkor alt. felfele, ha allok akkor rendszerint lefele.
2009. aug. 31. 18:19
 6/17 anonim ***** válasza:
Ha farmerba vok akk télleg kicsit balra húzza, de általában mikor fekszek áll nyílegyenesen:D
2009. aug. 31. 18:48
 7/17 anonim ***** válasza:
én felfele jobbra :) úgy simán feltud állni . de ha feláll és utánna lekanyul úgyis lefele fog állni szal sztem ez annyira snacc kérdés ... amúgy kötvehiszem ogy vkinek ezért lenne görbe a pénisze , már nem azért , de minden fiúnak elvileg más a pénisze meg eggyáltalán a farka(nekem fogalmam sincs , nemfigyelem más fiúét , csajok monnyák ) , úgyhogy az sem igaz hogy vkinek ezért lesz görbe ...
2009. aug. 31. 18:53
 8/17 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat!
2009. aug. 31. 20:07
 9/17 anonim ***** válasza:
65%
én speciel bekunkorítom
2009. aug. 31. 20:35
 10/17 anonim ***** válasza:

24 éves pasi vagyok

Érdekes kérdés :D, eddig senkinek sem jutott eszébe

Én speciel ugy szeretem, hogy a hasam felé felhajtom, nem tudom, hogy miért, de nekem néha annyira kellemetlen érzés, ha lefelé áll, hogy be kell mennem mosdóba megigazítani :)

Meg, ha igy hordom, akkor azért is kellemes, mert van, hogy néha utcán sétálva merevedésem lesz egy vonzó hölgyike miatt :), és akkor igy pont mervedhet a kisfőnök :)

Viszont, ahogyan fent is irták a merevedés végeztével a gatyóban ujra lefelé görbülve fog állni...

Én ugy tudom, hogy ha valakinek görbés a pénisze, akkor az nem ettől van persze, hanem születés miatt, mármint ő ugy született, erről nem lehet tenni.

Viszont, ha annyira görbe valakinek, hogy kellemetlen a szex, akkor operációval tudnak rajta egyenesíteni, ezt olvastam

2009. aug. 31. 21:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!