Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgató tud lenni egy fiatal független szerény pasinak a kézsimogatás?
Figyelt kérdés
Elég piásak voltunk és simogattam a hátát és kezét,viszonozta a kéz simogatást,pedig sosem történt még ilyen.Nem lehet köztünk semmi,mert van párom 9 éve,de elvesztettem a fejem,csak egy kis izgalomra és szeretre vágytam,amit páromtól nem mindig kapok meg.Józanon sosem tennék ilyet,de nem bántam meg,izgató volt.27/L2009. aug. 31. 14:20
1/2 anonim válasza:
nekem volt olyan barátom, aki jobban értékelte a simogatást más dolgoknál...és ő is szerényebb fiú volt :) szval szerintem igen..
2/2 anonim válasza:
24 éve pasi vagyok
Nekem a kézsimogatás nem hiszem, hogy izgató lenne. Most nincs barátnőm, de ilyen még nem is próbáltam. Vagyis előfordult, hogy randi alatt, amikor alig ismertem még a csajszit, akkor kézenfogva sétáltunk, és amikor elváltunk, akkor a kezével végígsimitotta a kezem.
Nekem ez nem volt izgató, csak azt jelentette számomra, hogy kedvel, és sajnálja, hogy most el kell válnunk.
remélem, hogy segítettem
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!