Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mik azok, amiket inkább nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok, amiket inkább nem kellene tenniük a lányoknak az ágyban, ami igazán rossz vagy ciki vagy gáz?

Figyelt kérdés
2008. jún. 2. 17:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát pl ne pisild vagy kakáld le, ha ő nem akarja. Ezenkívűl elég sok minden belefér, jah meg még a hányást is kerülném, kivéve ha ő is akarja.
2008. jún. 2. 17:46
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Pl ne mondd neki hogy 'júúúj de kicsi' ... szóval nem kell a másikat megbántani semmivel...
2008. jún. 2. 17:58
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
negativan nem kéne kritizálni,ne viselkedj túl gyerekesen,kifogásokat kerüld,ne szégyelld magad és ne jöjj zavarba
2008. jún. 2. 18:11
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
ja meg ha vki koszos,ápolatlan, az is elég ciki!
2008. jún. 2. 18:15
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz a fogaiddal mikor szopsz!
2008. jún. 2. 18:41
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó, ha a lány passzív, csak fekszik meg a plafont nézi, még a fiú dolgozik rajta.
2008. jún. 2. 18:49
 7/12 anonim válasza:
9%
pl : ne köpd ki!
2008. jún. 2. 19:05
 8/12 anonim ***** válasza:
93%
utolsó válaszadónak: ha pasi vagy, akkor előbb nyeld le magadnak, ha azután is azt gondolod, hogy egy lány igazán megteheti érted, akkor hajrá. te mikor nyelnéd le, ha pl a barátnődnek ejakulációs orgazmusa van? soha. na erről ennyit. a főkérdésre nem írnék már, úgy llátom, elég választ kaptál. de szerintem amúgyis magától érthető. köszöntem a lehetőséget.
2008. jún. 2. 19:08
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk szerintem a zavarbajövés nem biztos, hogy gáz, ha szerelemből vagytok együtt, akkor semmi képpen:) még szégyenlős is lehetsz az elején - bár úgy is feloldódsz remélhetőleg:)
2008. jún. 2. 22:33
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi akkor is szeretjük, ha egy lány lenyeli, sőt van aki NAGYOn szereti, nekem is volt már dolgom ilyennel. Szerintem egyik előttem szóló hőlgynek rossz tapasztalatai voltak.

És sok pasi igenis oda van a női spriccelős élvezésért.

Ja, válasz a kérdsre, ne nyafogj, élvezd amit csinálnak Veled!

2008. jún. 3. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!