Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem mindig váladékos lesz a fehérneműm. Olyan gáz. Mit tegyek? És ha pont akkor lennék a barátommal mit gondolna rólam? Meg mostanában fehér folyásom van.
Figyelt kérdés
2008. jún. 2. 16:36
1/6 anonim válasza:
mikor együtt vagytok, úgyis felizgulsz és benedvesedsz és jó nedves lesz a bugyid is, az meg normális és akkor olyan, mintha csak az lenne rajta.ne parázz ilyeneken:) ha nagyon erős esetleg büdi, akkor nődoki, de amúgy ez normális.
2/6 anonim válasza:
Használj vékony tisztasági betétet.Észre sem veszed hogy ott van és száraz marad a fehérneműd is.Én is ezt szoktam csinálni,főleg mikor fehérfojásom van.Akkor nagyon szokott zavarni hogy nedves a fehérneműm ilyenkor előkapom a vékony betétet és meg van oldva a dolog :D
4/6 anonim válasza:
A fehér folyás a menszesz elött szokott jelentkezni 1-1,5 héttel, emiatt nem kell aggodni, bár gyakori az is, hogy máskor is előjön, vagy folyamatosan...a tisztasági betét megoldás, lehet a fehérnemű bepiszkolódása ellen, de tulajdonképpen ugyanott vagy, mivel a betéte se a legtermészetesebb dolog mutgatni a barátodnak...az első válaszolónak igaza van, a barátod azt fogja hinni, hogy csak felizgultál...
5/6 anonim válasza:
Szia!
Én imádom szogolgatni abarátnőm nedves bugyijait, felizgat, Úgyhogy ne félj.
6/6 anonim válasza:
Hirdesd meg az EBAY-en a bugyidat, többszáz USD-t adnak majd érte.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!