Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Másoknak is izgatóak a mazsore...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másoknak is izgatóak a mazsorett lányok és erotikus a műsoruk? Vajon a lányok mennyire vannak tudatában, hogy produkciójuk erotikus érzéseket kelt?

Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 11:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%

Erotikus? Hát szerintem semmi különösebben erotikus nincs benne, de hát én lány vagyok, úgyhogy én nem érthetem az ilyen dolgokat...:)

19/L

2009. aug. 31. 11:36
 2/13 anonim ***** válasza:
18%
én is lány, vagyok, de szerintem sincs benne semmi erotikus, szerintem idétlen és ennyi
2009. aug. 31. 11:48
 3/13 anonim ***** válasza:
15%
Engem kifejezetten taszít a mazsorett :) Hát, ez van, nem vagyunk egyformák.
2009. aug. 31. 11:54
 4/13 A kérdező kommentje:
Természetesen fiúknak és leszbi lányoknak szólt inkább a kérdésem! :)
2009. aug. 31. 13:02
 5/13 anonim ***** válasza:

Kedves előző lány válaszolók.

Biztosan van a mazsolett lányok produkciójában valami izgató a férfiak számára. Különben miért tombolna több tízezer férfi pl. az amerikai kosár vagy foci meccsek szünetében a mazsolett produkcióra.

Mitől ne lenne erotikus az, ha egy csomó gyönyörű testű jó combú fiatal lány rövid szoknyában testre feszülő ruhában együtt mozog ?

Engem csak az zavar, amikor - és ez főleg nálunk jellemző - külöböző korú lányok vannak a csapatban.

Miért nem csinálnak egy gyerek mazsolett csoportot 16 év alatti lányokkal, apuka meg nagymama gyöngyszermének, aztán ha kicsit csetlik botlik akkor is aranyos.

Aztán felnőtt mazsolett csoportot ahol tényleg olyan lányok vannak akik tudásukban és optikailag is megfelelnek az elvárásoknak.

2009. aug. 31. 13:13
 6/13 anonim ***** válasza:
28%
lehet, h a pasiknak szexi, de akkor is idétlen
2009. aug. 31. 13:23
 7/13 anonim ***** válasza:
81%

Én izgatónak tartom a mazsolett lányok produkcióját, hiszen szép formás fiatal lányok mozognak egyszerre a zene ütemére falatka ruhájukban.

A második kérdésre a válaszom. Tegyük fel, hogy egy nő ( nem mazsolett ) aki tisztában van vele, hogy jó teste van felvesz egy miniszoknyát fényes harisnyával. Tisztában van vele, hogy erotikus üzenetet küld a férfiaknak ? Szerintem igen.

2009. aug. 31. 13:24
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg a balett idétlen meg az operett...

Kinek a pap kinek a paplan.

Előző férfi.

2009. aug. 31. 13:28
 9/13 anonim ***** válasza:

Mazsolett :) Ez aranyos.

Tájékoztatásul az amerikai foci meccsek között nem bottal hadonásznak, azok pomponosok. Az más műfaj, gimnasztikáznak, rövidebb szoknya, stb. Azért a mazsorettben nincs akkora mozgásszabadság. Szerintem kislányos. Engem nem izgatnak a kislányok.

2009. szept. 4. 22:56
 10/13 anonim válasza:
67%

mazsoRett!!! ááááá a falat kaparom a mazsolettől... én mazsorett vagyok (felnőtt csoport - am 19 vok - ) és ránk az összes hím egyed csorgatja a nyálát :p

aki azt mondja h idétlen az meg csak szimplán irigy:D:D és am nem hiszem, h a pompomcsajoknak rövidebb a szoknyájuk ( a miénknél legalábbis) bár csoportja válogatja :)

2009. okt. 20. 16:18
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!