Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régebben azt olvastam, hogy kb. 18 éves korunkig alakul ki a szexualitásunk, s amíg keressük, a fiatalok 90%-a kipróbálta a saját nemével. Ez nagyon durván hangzott. Ugye, hogy nem igaz?
sztem ez marhaság, az a 90% rohadt sok!
am én nem próbáltam és nem is fogom az tuti...
A szexuális irányultság 13-14 éves korban alakul ki, de a melegek gyakran elfojtják, és csak sok év után vállalják fel maguk előtt, a külső nyomás miatt. Ez alatt az idő alatt elég sok komplexus kialakulhat bennük, szóval az elfojtás nem a legjobb ötlet.
A 90% az sok.
szerintem rosszul olvastad. A 90% nem a kipróbálásra vonatkozik, hanem arra, hogy támadt ilyen jellegű vágya.
A szexualitás fejlődés elején teljesen természetes a saját nemhez való vonzódás.
Végülis azt ismeri, pontosabban kezdi önmagán keresztül megismerni. Ezért nincs semmi meglepő abban (sőt, logikus), ha másik ember, az első elképzelt szexulis partner azonos nemű. Ez az időszak egyébként jellemzően nagyon rövid, és nem is teljesen tudatos.
én egyébként kipróbáltam. Nem azt mondom, hogy rossz volt, de ennyi úgy nagyjából elég is volt belőle. Mondjuk van akit nem rugnék le az ágyamról, de nem jellemző a dolog... :)
hát nemtudom...
ahogy #1-ben is írtam nem próbálnám ki...
viszont beszélgettem bnőmmel...és ő kipróbálta...
am sztem ez a nőknél gyakoribb (lehet)
bandee voltam ^^
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!