Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nok is vissza tudjak "tartani" az orgazmusukat?
Figyelt kérdés
Ugyebar a pasik, ha eleg ugyesek, vissza tudjak tartani az orgazmusukat valameddig, a noknek is megy?2009. aug. 31. 06:30
1/9 anonim válasza:
Igen, visszatudják. Sőt gyakorlatilag állandóan azt csinálják... Figyeld meg egyszer szex közben, nézi a plafont és arra gondol: "át kéne már festeni a szobát, talán valami világosabb sárgára..." Ez garantálja is hogy közben még véletlenül se legyen orgazmusa.
2/9 anonim válasza:
Mivel többször is át tudnak élni egymásután orgazmust, igy nincs szükség arra, hogy visszatartsa. Mivel a férfiak nem így működnek, nekik azért kell visszatartani, hogy tovább tartson az aktus.
És kedves válaszoló: az ilyen tapasztalat rád is igen rossz fényt vet, mivel nem tudod elérni, hogy a partnered rád figyeljen, és egyáltalán legyen orgazmusa. Nem elég csak rámászni és kész.
3/9 A kérdező kommentje:
egyebkent no vagyok, azert kerdezem, mert nagyon hamar elmegyek, es miutan orgazmusom van utana, nekem szuksegem van ugy mond regeneralodasra, nem sok ido, kb 1 perc, de akkor is, meg amikor elmegyek, akkor az annyira jo, hogy nem igazan van erom meg kedvem meg stb, a paromra koncentralni, szoval egy olyan fel-egy percre atmegyek fadarabba. szerencsere a parom is koran elmegy :D szoval ez nem mindig okoz problemat.
2009. aug. 31. 07:38
4/9 anonim válasza:
Én rájöttem,hogyan tudom késleltetni és valami fantasztikus, mikor elengedem magam.
Az elsőnek üzenném,ha egy nő a plafont bámulja,bizony a pasi technikája,teljesítménye is hagy kívánnivalót maga után :)
5/9 anonim válasza:
Igen, vissza lehet :) És utána sokkkal jobbb :):):)
22/L
6/9 anonim válasza:
Én vissza tudom, viszont nekem utána sokkal kisebb az orgazmusom és már nem is élvezem annyira. Azt se szeretem, ha elélvezésem után tovább csináljuk, mert nekem is idő kell a regenerálódáshoz. Legalább 10-15 perc kéne, hogy újra élvezni tudjam. Masztizás közben meg megy 2x egymás után is élvezni, szünet nélkül.
7/9 anonim válasza:
Azt irtad hogy a nők is..ebből következik hogy fiuk is visszabirják tartani az orgazmust,de én evvel nem értek egyet! A fiuk nem birják visszatartani -báris én nem birom...attól függ hogy milyen lelki állapotban wan a pasi ugy élvezz el! Üdw
8/9 anonim válasza:
14.01 wok! Esetleg wan ojan variáció hogy amikor a fiuk walami vén banyákra gondolnak akkor ugy visszatudják tartani az elélvezést! De az meg hüjesség mivel veled wan egy fiu és másra gondol közben pedig ba**ik veled!
9/9 anonim válasza:
igen, vissza tudják... én is elég hamar el tudnék menni. De mindig visszatartom pár másodpercre szünetet tartunk utána folytatjuk. ÉS a végén sokkal jobb lesz utána az érzés. Akkor fejezzük be, amikor úgy érzem, hogy a legjobb lesz nekem. Ha nem még akkor várunk egy kicsit (:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!