Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol van a biszexualitás határa?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol van a biszexualitás határa?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok és azt hiszem, hetero. Csak barátnőim voltak eddig, szerelmes is csak lányba voltam, szeretkezni is csak lánnyal szeretkeztem. Részegen lányokról fantáziálok, nem fiúkról, ugyanakkor volt már, hogy pillanatokra megkívántam fiút. Nem képzeltem hozzá részleteket sosem, csak olyasmi testi vonzalom volt, mint amit 99%-ban lányokkal érzek. Sosem hosszú időre, de amíg jelen volt, addig erős érzés volt. Vélemények? (a "jól pofánba**nálak" kategóriába eső válaszokra nem vagyok kiváncsi)
2009. aug. 31. 02:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez még nem biszexualitás, ez mindenkivel megtörténik. Aki pedig jön a nagy dumával, hogy na, ővele aztán soha, az bizony hazudik. Mert mi, emberek, már így vagyunk felépítve. Nincsen ebben semmi különös.
2009. aug. 31. 02:56
 2/6 anonim válasza:
Nem írtad a korodat. Kamasz korban - ebben elég általános megegyezés van - mindkét nem felé nyitott a fejlődő ember. Mondhatni természetes, hogy ilyen fantáziálások elő-elő fordulnak, ez még nem biszexualitás. Más lenne a helyzet, ha konkrét cselekményekről kellene véleményt mondani, de erre ismét azt mondják a lélektan tudói, hogy a kamasz embernél a cselekedet sem feltétlenül ad okot a kategorizálásra. A pszichoszexuális érés mostanában huszonéves korig is elnyúlhat. És az, hogy ki milyen szexuális magatartást alakít ki magának az szintén döntés és gyakorlat kérdése.
2009. aug. 31. 08:04
 3/6 anonim ***** válasza:
A keress egy térképet és a kapd be sarkán!XD
2009. aug. 31. 11:48
 4/6 anonim ***** válasza:
39%
Egy barátunkat meghívtuk az ágyunkba egy kis szendvicsre :) Na, azért az nagyon melegedős, ahogy közben a zacsik összeérnek. Meg volt olyan is hogy a farkát én igazítottam bele a feleségem popsijába, ilyesmi. De nem tartom magam biszexuálisnak. Legfeljebb perverznek.
2009. aug. 31. 16:10
 5/6 anonim ***** válasza:
a határ: É szélesség 26˙ keleti hosszuság 54˙nézd meg térképen mert ITT biszexualitás határa
2009. aug. 31. 20:44
 6/6 anonim ***** válasza:
A menyasszonyom gyönyörű nő. Sokszor emiatt van problémánk, mert nagyon hamar elélvezek benne. Utána viszont elvárja, hogy a nyelvemmel kielégítsem. Persze imádom a punciját, de ilyenkor "krémes" tőlem. Ez nagyon izgatja, mármint hogy saját spermám nyalom belőle, ezt idővel meg is szoktam. Persze színesítem a dolgot azzal, hogy ujjammal a szájába adom az "anyagom", megetetem vele. De csak akkor izgul fel, ha én is kapok belőle. Nem bánom, nem vagyok olyan, hogy egy szopizás után ne csókoljam meg azt a nőt, akit szeretek, és aki csodálatos örömöt szerzett nekem.
2009. szept. 4. 22:03

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!