Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan szerettessem meg vele?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerettessem meg vele? Mert én imádom és nem tudom meddig bírom nélküle még.

Figyelt kérdés

A barátom nem szeret orálisan kielégíteni de én meg valósággal odáig vagyok érte szinte csak így jutok el a csúcsra és hetente egyszer csinálja nekem akkor is látom rajta hogy nem akarja csak megteszi hogy nekem jó legyen.

Mellesleg én imádom őt kényeztetni és nem telik el szinte úgy egy nap hogy legalább egyszer ne okozzak neki ott lent örömöt.

Azt mondja azért nem csinálja mert se az íze se az illata nem tetszik neki, persze mondanom sem kell hogy ügyelek a tisztaságra és a higéniára is!!!

20 éves fiú én 18 éves lány vagyok és kicsit több mint fél éve élünk nemi életet ezen kívül a többi része szuperul működik a szexnek. (Én vagyok az első lány az életébe)

Van esély rá hogy megszerettessem vele?

2009. aug. 30. 23:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát nemtudom, én imádom a pucit.Na mind1.Próbálj valami fincsi dolgot bevenni a nyalakodásba.Engem barátnőm egyszer meglepett egy kis csokisziruppal. :D sok sikert! 22/F
2009. aug. 30. 23:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlom a tejszínhabot!
2009. aug. 30. 23:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Tenni nem sok mindent lehet, hogy megszeresse, mert vagy megszereti magától, vagy nem!

Amúgy nem lehet, hogy esetleg véletlenül igaza van?

Mármint én elhiszem, hogy ápolt vagy meg minden, de ha mi van ha valami kis gombás fertőzésed van? Nem lehet?

Attól kellemetlen szagú lesz a nuni!

Ha a fehérfolyásodban észrevettél minőségi és/vagy mennyiségi változást, érdemes lenne elmenni nőgyógyászhoz!

Könnyen össze lehet szedni gombásodást!

Persze az is lehet, hogy csak neki tűnik ilyen rossznak, ez ellen nem sok mindent lehet tenni...

Egyszer a tv-ben láttam, hogy van olyan, hogy latex kendő...ez olyan anyagból van, mint a cotton, csak olyan, mint a zsepi...nah szóval azt ráteríti a punidra és akkor úgy csinálja és mind2-en jól jártok:D

Csak sajna nem vagyok benne biztos, hogy Magyarországon lehet kapni, mert én egy külföldi csatornán láttam!

2009. aug. 30. 23:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

a tejszínhabot már kilőtték...:(

Vannak pasik, akik elég finnyásak, és nem érzik a késztetést a kölcsönösségre. Sajnos. Ha amúgy más minden jó, akkor kössetek kompromisszumot. Így is megvan a heti egy, ugye? Ha esetleg ő is olyat kér, amit meg Te nem szívesen teszel meg, akkor egal.

2009. aug. 30. 23:46
 5/10 anonim ***** válasza:
34%
ez mekkora már....:D ha a pasi nemteszi meg az orált, akkor ő finnyás. ha a csaj nemteszi meg az orált, akkor szegény, szeremncsétlen, ártatlan kis áldozati bárányka, akit a pasija "kényszeríti" erre a szörnyű dologra....nézzetek már magatokba, könyörgöm....
2009. aug. 30. 23:51
 6/10 A kérdező kommentje:

Múlt héten voltam nőgyógyásznál iylen sima vizsgálatra mentem meg méhnyakrák szűrés meg ilyenek és semmi problémát nem talált szóval mondjuk attól még lehet igaza hogy nem izlik neki és nem is jó illatú csak hát nekem volt már előtte szexuális kapcsolatom 2 másik emberrel és egyik sem panaszkodott sőt imádták.

Na mindegy, köszi a válaszokat a tejszínhabot meg a különböző fincsi dolgokat meg majd kipróbáljuk hátha úgy jobban menni fog.

2009. aug. 30. 23:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem egész egyszerűen csak szokatlan neki a nyalakodás,hiszen te vagy az első akinek ezt csinálja.Nyilván nem tudja pontosan hogyan szeretnéd,de gondolom bénázni sem akar előtted.

Először nekem is furi volt a számba venni a barátom szerszámát,ráadásul már az is nedves volt,szóval az ízek újak voltak..Aztán megszoktam.

Szerintem neki is szoknia kell,és irányítani,hogyan csinálja a dolgokat :-)

2009. aug. 31. 00:33
 8/10 érdeklődő35 ***** válasza:

Szerintem se valószínű, hogy egyik napról a másikra megkedvelje, ha nem alapból szereti. :-( Én az első pillanattól kezdve imádtam, tehát nem tudom, hogy másnak miért nem jön be... ha másért nem, legalább, hogy neked örömet okozzon megtehetné, és amikor látja, hogy te mennyire élvezed, akkor rákapna az ízére :-)

Azzal a "zsarolással" próbálkoztál, hogy 69ezzetek? úgy ő is rá lenne "kényszerítve", hogy a maga öröméért szorgalmasan lefetyeljen, mert ahogy ő okoz örömet neked, úgy kapja a viszonzást is :-P

Egyébként meg, ha úgy érzed, hogy neked a szexben ez ennyire fontos,/teljesen érthető szerintem! :-D / akkor hosszú távon sajnos nem ő lesz a párod... amennyiben nem vagy fülig szerelmes belé, szerintem keress valakit akinek sokkal jobb a gasztronómiai ízlése, és főleg: nemcsak a saját, de a TE örömödet is szem előtt tartja!!!

2009. aug. 31. 01:42
 9/10 anonim ***** válasza:
10%
Ha nem fogja megszeretni, vegyél egy KUTYÁT!
2009. aug. 31. 09:47
 10/10 anonim ***** válasza:

párom se szeret nyalni...pedig orvos szerint semmi bajom,csak közvetlen zuhanyzás után ,volt csokisziruptol,méztől kezdve tejszinhabig minden,de látom rajta hogy nem tetszik neki

nem erőltetem,a szex többi része "kárpótol" ezért...és emiatt nem jutna eszembe hogy akkor tőle is megvonni az orális szexet...

22/L

2009. aug. 31. 09:55

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!