Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt valami különösen izgalmas erotikus élményed?
Nem feltétlenül a dugásra gondolok, akármi lehet, amit évek múltán is emlegetsz, akár a szomszéd kislány kivillanó piros bugyija 13 évesen, vagy egy bokalánc, amit egy német csajon láttál a Balatonon, de extremitásokra is vevő vagyok, én nem cikizek ki senkit semmiért, bár a tisztelt közönség minden tagjáért nem kezeskedhetem. Szóval??
Nemedet jelöld légyszi, kösz!
hát ez elég undi ne is haragudj.száz meg száz ember belecsinál a vízbe.csináld ha akarsz egy jó kis fertőzést.
nekem a legerotikusabb élményem az volt amikor a barátommal nagyon de nagyon összevesztünk.már indultam haza.szakítás volt már meg minden ami kell.mind2en sírtunk és visszahívott h beszéljük meg a dolgot.olyan békülős erotikus szexet még sosem éltem át.voltak már extrém helyek meg hasonlók de akkor ez nagyon durva élmény volt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!