Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tudom hogy mi van velem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom hogy mi van velem?

Figyelt kérdés
Lefeküdtem a barátommal gumi nélkül(de nem ment el) és félek hogy esetleg meg e történhet a legrosszabb hogy terhes leszek,fájnak a melleim is(remélem h a menstruácoim miatt,aminek 15napon belul kéne megjönnie),félek hogy valami volt e a péniszén amitől esetleg terhes lehetnék
2009. aug. 30. 21:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen lehetsz terhes. Felelőtlen vagy bla bla bla... nem is mondom tovább mert felesleges. Ha még lehet, vegyél be esemény utánit.
2009. aug. 30. 21:32
 2/16 A kérdező kommentje:
hát már nem lehet,de nem ment belém semmilye se akkor is lehetek az??
2009. aug. 30. 21:36
 3/16 anonim ***** válasza:
előváladékról hallottál már? áhh sose gondolkoztok, ez már gáz...
2009. aug. 30. 21:39
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom fiatal vagy.Én világ életemben gumival védekeztem, és egyszer amikor nem volt nálunk, gondoltam ,hogy ha nem megy el bennem akkor nincs semmi gáz.24évesen nem akartam még gyereket, de még is lett!Most van egy kislányom. És úgy ,hogy nem bennem ment el.Akár hány éves vagy védekezz!
2009. aug. 30. 21:43
 5/16 A kérdező kommentje:
na te jó ég most aztán nagyon beparáztam
2009. aug. 30. 21:46
 6/16 anonim ***** válasza:
A mlóelleid mástól is fájhatnak és igaz hogy van elöváladék de annak az esélye hogy spermát tartalmaz nem nagy...ha nem ment el benned nem olyan nagy az esélye de nem kell szeintem megilyedni lehet a menstruáció jele vagy akármi...jah és a közösülés után mennyi idövel jelentek meg ezek?
2009. aug. 30. 21:48
 7/16 A kérdező kommentje:
csak most
2009. aug. 30. 21:50
 8/16 anonim ***** válasza:
8%

a parázással várj két-három hetet, utána tesztcsík, ha semmi.

én mindig csak a végén veszek fel gumit, annyi rizikó kell. :)

2009. aug. 30. 21:56
 9/16 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet tudni de menstruációtól is lehet...de ha most közösültetek amit arra értek amit válaszzoltál az 5-ik irónak akkor nem nagyon lehetséges hogy ilyen korán jöjjenek a jelek de biztos ami biztos vegyél tesztet
2009. aug. 30. 21:56
 10/16 A kérdező kommentje:
hát igen biztosra akrok menni,mert addig ideges leszek,és lehet hogy azért is fog késni a menzeszem,ugy hogy holnap elso dolgom lesz venni
2009. aug. 30. 21:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!