Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Aranyér miatt gátlásos szex....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aranyér miatt gátlásos szex. Volt már ilyen élményetek?

Figyelt kérdés

Szóval... Nem igazán aranyerem van, de volt, és egy kilógó bőrlebeny megmaradt. És attól tartok ez így is marad. Viszont emiatt nem tudok feloldódni a szexben, mert attól rettegek, és azon agyalok, milyen pózban látja meg.

Pasik! Nektek volt már ilyen nőtök? És nem zavart? Vagy nem undorodtatok meg tőle?

2009. aug. 30. 21:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem érdekelne. Az anális szex nem vonz, úgyhogy megmondva az őszintét, észre sem vettem volna, ha ilyesmivel lett volna dolgom. Más vonja el a figyelmet olyankor. :)
2009. aug. 30. 21:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy izgatnálak míg fel nem oldódsz amúgy meg kicsitsem zavarna 17/f
2009. aug. 30. 22:13
 3/4 anonim ***** válasza:
tök nemgáz:D
2009. aug. 31. 20:58
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem amikor kijött az aranyerem nem engedtem h legyen bármi is én szégyelltem és alig mertem elmondani neki.de elmondtam és tökre megértő volt.azóta már én is rájöttem h ez bárkivel előfordulhat így nem kell szégyenkeznem előtte.de amikor felfázok vagy valami és ismét kijön az aranyerem akkor fáj, és azért nincs is kedvem a szexhez.és igen, én pont ugyanettől féltem, hogy majd undorodik így tőlem, de azt mondta nem gáz:)
2009. szept. 1. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!