Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tudok ellazulni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok ellazulni?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám,h a barátommal szeretnék sexelni, de valami oknál fogva ez nem jön össze. Igazság szerint velem van a probléma, amig pettingelünk nincs baj addig tág vagyok, de amint szeretkezésre kerülne a sor, összeszűkülök és nem értem,h miért. Egyre stresszesebb ez nekem. Nem tudnátok segíteni abban,h mivel tudom elérni a teljsen ellazulást?? Én 21. Ő 24.
2009. aug. 30. 20:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Én szeretem ha szűk nyami
2009. aug. 30. 20:42
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
nem lehet hogy a védekezés miatt görcsölsz vagy félsz a teherbeeséstől? mi az elején úgy akartuk h megszakítva..de én féltem tőle és egyszerűen nem ment. aztán irattam fel tabit, azóta minden oksi:)
2009. aug. 30. 20:50
 3/11 A kérdező kommentje:

Első: Tudom,h szeretitek, de neki még esélye sincs szeretni,mivel nem megy be.

Második: Azzal nincs baj, nem ő az első pasi az életemben és ezért sem értem,h mi lehet az oka ennek a problémának.

2009. aug. 30. 20:59
 4/11 anonim ***** válasza:
2. vagyok. akkor sztem magától a helyzettől félsz. félsz hogy először nem sikerült, és ezen aggódsz sztem h nem fog menni. ne gondolj erre. gondolj arra h milyen jó lesz, stb.menni fog az=)
2009. aug. 30. 21:01
 5/11 A kérdező kommentje:
nagyon remélem,mert ez eléggé rá nyomja a bélyegét egy kapcsolatra:S
2009. aug. 30. 21:02
 6/11 anonim ***** válasza:
ha iszokt egy kicsit, és naaagyon soakt játszadoztok előtte.. akkor sztem menni fog. :)
2009. aug. 30. 21:30
 7/11 anonim ***** válasza:
de a pia sem megoldás. igaz hogy ellazít...de ha sexelni akarnak mindig igyanak h menjen? ez sem normális. de kezdetnek nem rossz. (2. vok =D)
2009. aug. 30. 22:18
 8/11 A kérdező kommentje:
És vmi használható módszer a pián kivül?:S:D
2009. aug. 30. 22:33
 9/11 anonim ***** válasza:
sikosito
2009. aug. 31. 04:19
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy félsz valamitől tudatalatt ?

Szerintem olvass valami könyvet a témában, tudj meg róla minnél többet.

2009. aug. 31. 05:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!