Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Másfél hónap után szex. Korai?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másfél hónap után szex. Korai?

Figyelt kérdés
Másfél hónap után lefeküdtem a barátommal. Két hónapja vagyunk együtt. Anyukám állandóan azt mondja hogy ezzel vége ki fog égni a kapcsolat. Eléggé megijedtem. Szerintetek is így van? 20vagyok ő 19.
2009. aug. 30. 20:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez már nem számít korainak. ha tényleg szeretitek egymást akkor a szex csak jobbá fogja tenni a kapcsolatot és ettől abszolut nem fog kiégni.
2009. aug. 30. 20:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem korai.
2009. aug. 30. 20:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire szeretitek egymást, mennyire erős a kapcsolat,de már nem vagytok kis tinik hogy minden másnap másba legyetek szerelmesek.Ha meg mind kettőtöknek jó volt szex, egy jó darabig tuti nem fogtok szakítani!:)
2009. aug. 30. 20:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem korai, mert már felnőttek vagytok. Más lenen, ha 15 évesek lennétek, de így kicsit sem korai.
2009. aug. 30. 20:45
 5/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem korai, persze ezt csakis NEKTEK kell éreznetek. Az se feltétlen jó, ha a végtelenségig halogattok. Volt olyan, hogy első randi alkalmával sexeltem. Jó, én pasi vagyok...:D De akkoris. Persze, előfordulni előfordulhat, hogy utána elhidegültök egymástól... de ha kellően szeretitek egymást ilyen nem lesz. És lássuk be 20 éves vagy, a te életed és neked kell élned.
2009. aug. 30. 20:45
 6/9 anonim ***** válasza:
12%
Korai volt. Még várnod kellett volna vagy 120 évet...
2009. aug. 30. 21:16
 7/9 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem korai, fontos szexuálisan összestimmelni egy kapcsolatban. ha egy év után derül ki hogy nem megy, akkor egy éved oda van. nem kell ezzel annyit várni, pláne morális kérdést csinálni belőle.
2009. aug. 30. 22:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Jobb mielőbb tudni, hogy minden téren passzoltok-e. Amikor eljön az idő, akkor eljön...nagykorúak vagytok, nem bántátok meg, tökre jó volt, akkor mi más, ami lényeg?
2009. aug. 30. 23:59
 9/9 anonim válasza:
nem korai .. egy barátnőm 10 nap után feküdt le a pasijával .. na ezt tartom korainak .. nekik a kapcsolatára mondanám azt h nem fog sokáig tartani .. megfogják unni egymást .. főleg h mind a kettő szűz volt még .. és lehet h majd kiszeretnék magukat próbálbi másoknál is .. nem megállapodni egymás mellett .. de majd kiderül .. am örülök nekik :):) .. meg ez az ő életük .. nem szólhatok bele . még akkor sem ,, ha hülyeséget követ el benne
2009. szept. 2. 21:40

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!