Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom kiverte magának a közeli lány ismerőseire, ezt egy fél év után mondta el! 2 hónap után sem vagyok túl rajta. Azt mondta nagyon megbánta, de én nagyon félek és nem tudok megbízni benne úgy, mint rég! Mit tegyek?
Úgy csinálsz mintha megcsalt volna! Inkább örülj, hogy elmondta, erre ez is bizonyítja, hogy érdekled. Más valószínűleg el sem mondta volna, a férfiak már csak ilyenek, így vannak programozva, nem csak egy nőt kívánnak, más nők is eszébe jutnak az embernek. Olyan férfit nem fogsz találni aki csak rád gondol mindig, ebben biztos lehetsz!
22/F
ha neki az az álma,hogy a közeli csajt dugja akkor mi a fas*zért jár szegény lánnyal, mért nem megy ahhoz a csajhoz?
nem értem, magyarázza már el valaki, ha valakinek van álma az a dolga hogy megvalósítsa nemde? akkor miért jár a kérdezővel???
annyira ösztönlények a férfiak hogy az hihetetlen.
pasik mit szólnátok ha a nőtök a legjobb haverotokra masztizna?? ezt megtudnátok nem zavarna? ne mondjátok már.
ha elmentek bulizni ott a haverotok és a bnőtök is.. leszarnátok vagy mi van?? nem gondolnátok hogy ott is kívánja??
azért még szeret de egyet baszna vele..
m1 nem lényeg. nektek az a fontos h lyuka legyen a nőtöknek megvan a napi adag aztán többi le van szarva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!