Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem mindig megy az orális kielégités. Velem van a baj?
gondoltam már arra is hogy én nem csinálok valamit jól, de mostanság ugy veszem észre h vele van a "baj" mintha nem tudna koncentrálni, nem bir csak élvezni, olyan mintha neki is kéne csinálni valamit, h állvatartsa...
viszont amikor meg eggyütt fürdünk, minden jó, és ott próbáljuk meg, akkor patentra megy, minden jó, élvezi és áll mint a cövek...akkor jön h menjünk be a szobába, bemegyünk ugyanugy folytatom és nem megy...
olyan rossz árzés, akora pofáraesés, mikor nem sikerül, de nemtom h ez most miatta nem megy v miattam... (gyorsan tanulok, amit egyszer megdicsér h jó, akkor azt ugy csinálom)ja nekem ö az elsö ilyen partnerem... lehet h a hejtöl is függ? szinte mindig nálluk vagyunk, és sz*r h csak a fürdöszobában jó a dolog:S
bizonytalan vagyok:S köszi elöre is...
és kiméljenek a hülye válaszadók...
ha vízben vagy zuhany alatt megy amúgy meg nem akkor nagy valószínűséggel az az oka hogy kevés nyállal csinálod egyszer megéltem én is és magam sem tudtam mi a baj de ne aggódj így is jó neki :)
f36
azért nem ott fejezzük be mert h jól kezdödött és kényelmesebb lenne bent elvileg. de mostmár biztos nem eggyezek bele...
köszi a válaszokat:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!