Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szokjak át a hüvelyi orgazmusra?
Figyelt kérdés
1hónapja vesztettem el a szüzességem a barátommal..de nem tudok elélvezni, ugy gondolom talán azért is mert eddig ha masztiztam mindig a csiklóm izgattam a hüvelyem sose..(nem is ujjaztam magam,max ritkán) és ehez vagyokhozzá szokva. Csikló izgatása nélkül hogy élvezzek el?lehet hogy nem megy?az a baj szexközbe csiklói orgazmusom sincs.:(2009. aug. 30. 18:50
1/1 anonim válasza:
ehez idö kell. nekem kb 4 hónap kellett h egy picit is érezzem, és egyre "erösödik"az érzés... mostansá nagyon is jóó:D
erre nem lehet átszokni mind a két élvezés érzése más, a csikló kicsit talán intenzivebb... én nem fogok leszokni róla, se átszokni. mi 2 féle modon is élvezhetünk, használjuk ki:)hagyj idöt magatoknak, rá fogsz jönni h meik érzésre kell figyelni h jobbnál jobb legyen:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!