Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Felvilágosítanátok a szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvilágosítanátok a szex témával kapcsolatosan?

Figyelt kérdés

Igazából a szexről lenne szó, hogy mit kell,és hogyan?

Tanácstalan vagyok, és még nem akarom csinálni, csak szeretném, ha fellennék világosítva,és ne kérjétek azt hogy kérjem a szülők beszédét...,bunkók kíméljenek, köszönöm!

L

2009. aug. 30. 18:15
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
hát az az,hogy valaki bedug egy f*szt a p*nádba és ki-be huzogatja.
2009. aug. 30. 18:18
 2/6 anonim ***** válasza:
63%

Orális szexnél bekapod a kukiját a szájába,és huzogatod neki a bőrt rajta!Ő neked csiklódat nyalogatja:)

Amúgy pedig bedugja a puncidba(Lyukba)a kukiját,és ki-be huzogatja:)

2009. aug. 30. 18:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Mivel is kezdjem?Mire vagy kivancsi?Hat eloszor is ajanlanam a pettinget.Tudod:csokok,simi,tapi,oral stb.utana mar ha elegge fel vagytok izgulva akkor johet a tobbi.ha a baratod tapasztaltabb,mond neki,hogy iranyitson.Pozok:hat van nagyon sok,de mi eloszor a misszionarust(lany alol fiu felol) utanna a lovaglo(lany felul,fiu ul vagy fekszik)ebben a pozbante kell iranyits.raulsz a fiura es elkezdsz mozogni csipobol elorre-hatra,van meg a kutyapoz(te terdepelsz a kezed elolre tamasztod a fiu pedig hatulrol beledhatol.na eg kis kifli nagykifli stb.engem annakidejen a parom tanitott meg mindenre leptekben,de mar raereztem az egeszre:)sok sikert,ja es remelem tudtam kisse is de segiteni
2009. aug. 30. 18:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt a témát nem lehet ennyire leegyszerűsíteni, és ilyen kis helyre besűríteni...Meg amúgy is konkrét kérdések kellenének...Figyi, én szivisen segítek ha szeretnéd, csak írj itt egy emailt. L/21
2009. aug. 30. 19:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

méhecskemesét akarsz vagy nyomjuk a tömör valóságot?

valóságban jobb vagyok...

Van a fiú meg van a lány. A fiú akarja a lány húzódozik. Végül a lány beleegyezik és elcsattan az első csók... najó pörgessünk rajta--> sok alkalmon keresztül csak petting (tapi nyali szopi). Aztán a lány végül belemegy hogy a fiú betegye...

2009. aug. 30. 19:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Tessék:

[link]

FIGYELEM! EZT CSAK AKKOR NÉZD MEG, HA MÁR AZ ELŐZŐVEL VÉGEZTÉL!:

[link]

2009. aug. 30. 22:44

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!