Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Félek tőle mit csináljak?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek tőle mit csináljak? Örömöt akarok vele neki szerezni!

Figyelt kérdés
eddig nem mertem a barátomat lesz.pni de most ugy érzem felkészültem rá csak attól félek kicsit h mi van ha nem fér a számba mert hát eléggé vastag neki :D nem kérek tanácsot mert 1000 félét olvastam már csak azt akarom tudni h lehet egyáltalán rosszul csinálni? még a fogaimtól is félek picit -.-
2009. aug. 30. 17:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet rosszul csinálni.Ha belekezdesz úgyis ráérzel hogy kell. A fogaidtól pedig az ajkaiddal könnyen tudod védeni. Meg sztem tuti segít majd ha vmit nem úgy csinálsz, ahogy ő szeretné.:)
2009. aug. 30. 17:38
 2/12 A kérdező kommentje:
köszönöööööm :)
2009. aug. 30. 17:47
 3/12 anonim ***** válasza:

hát nekem abszolút nem ment az elején... nemtom, olyan rosszul éreztem magam mindig utánna, de igazából meg volt ojan, h mikor nem lehetett volna v olyan helyen voltunk, akkor meg mindig ment, nagyon is jól... igazából eddig ö az elsö nekem... de am bele lehet tanulni...

ha esetleg elfogadsz pár tanácsot amit nekem a párom mondott v célzott rá, akkor : határozottan fogd kézzel, mármint ne túl erösen, de érezze h fogod, az ütemre figyelj, és viszonylag erösen "szivd" ez kicsit nehéz, de neki nagyon jó:D a fogaddal meg nem lesz baj, arra ugyis rá fogsz érezni h hogy a kényelmes neked, meg neki. a szádba be fog férni, az én páromnak is elég jó méret, és simán befér... :)

2009. aug. 30. 19:00
 4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen neked is :)
2009. aug. 30. 19:29
 5/12 kolosszus22 ***** válasza:

Cuclizd mint a jégkrémet, szívogasd! Kezedet meg majd megmondja a barátod, hogy használd-e! Speciel én nem szeretem ha a nő használja a kezét, max ha a golyóimat ingerli vele. Kéz nélkül, sok nyállal. Valamint szeretem, ha néha végignyalja tövétől a hegyéig, esetleg a golyót is beszippanthatod néha;)

22/F

2009. aug. 30. 20:06
 6/12 anonim ***** válasza:

20:06-osnak:

De a kérdést azt nem értetted... -.-

Kérdezőnek:

Mindenki máshogy szereti. Majd ráérzel. Ha nem elsőre, másodikra, a barátod akkor se lesz csalódott, örül h így is kényezteted :P Mindenbe belejön az ember :)

2009. aug. 30. 20:33
 7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek!!
2009. aug. 30. 21:33
 8/12 anonim ***** válasza:

beszéld meg vele előtte hogy ha valami tetszik amit csinálsz adjon jelet lehet az hang vagy egy szorítás de értékelni fogja ha nem is a legjobb a többit meg kitapasztalod

f36

2009. aug. 31. 08:49
 9/12 anonim ***** válasza:

szerintem csináld ösztönből:) én is úgy próbáltam az első alkalommal és bejött:)

16/L

2009. szept. 3. 16:47
 10/12 anonim válasza:
Ha nem akarod, ne tedd meg. Ha tényleg szeret, nem fogja elvárni tőled.
2009. szept. 3. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!