Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek tőle mit csináljak? Örömöt akarok vele neki szerezni!
hát nekem abszolút nem ment az elején... nemtom, olyan rosszul éreztem magam mindig utánna, de igazából meg volt ojan, h mikor nem lehetett volna v olyan helyen voltunk, akkor meg mindig ment, nagyon is jól... igazából eddig ö az elsö nekem... de am bele lehet tanulni...
ha esetleg elfogadsz pár tanácsot amit nekem a párom mondott v célzott rá, akkor : határozottan fogd kézzel, mármint ne túl erösen, de érezze h fogod, az ütemre figyelj, és viszonylag erösen "szivd" ez kicsit nehéz, de neki nagyon jó:D a fogaddal meg nem lesz baj, arra ugyis rá fogsz érezni h hogy a kényelmes neked, meg neki. a szádba be fog férni, az én páromnak is elég jó méret, és simán befér... :)
Cuclizd mint a jégkrémet, szívogasd! Kezedet meg majd megmondja a barátod, hogy használd-e! Speciel én nem szeretem ha a nő használja a kezét, max ha a golyóimat ingerli vele. Kéz nélkül, sok nyállal. Valamint szeretem, ha néha végignyalja tövétől a hegyéig, esetleg a golyót is beszippanthatod néha;)
22/F
20:06-osnak:
De a kérdést azt nem értetted... -.-
Kérdezőnek:
Mindenki máshogy szereti. Majd ráérzel. Ha nem elsőre, másodikra, a barátod akkor se lesz csalódott, örül h így is kényezteted :P Mindenbe belejön az ember :)
beszéld meg vele előtte hogy ha valami tetszik amit csinálsz adjon jelet lehet az hang vagy egy szorítás de értékelni fogja ha nem is a legjobb a többit meg kitapasztalod
f36
szerintem csináld ösztönből:) én is úgy próbáltam az első alkalommal és bejött:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!