Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális ha így maszturbálok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha így maszturbálok? Én csak így tudok.

Figyelt kérdés
Úgy szoktam masztizni, hogy letérdelek az ágy elé, megtámaszkodok a két kezemmel az ágyon, az egyik térdem a földön van, a másik pedig behajlítva, úgy, hogy a sarkam "oda" érjen... és úgy mozgok.. remélem érthető.. már kicsi korom óta így csinálom... normális ez?
2009. aug. 30. 16:04
 1/10 anonim ***** válasza:
81%

Hát.. érdekes. Hány éves vagy? Nekem ez nagyon furcsa... múltkor olvastam az oldalon, hogy van olyan, aki párnával maszturbál. Még mindig nem értem, hogy hogy van az... Így csak a csiklódat masszírozod... másképp nem is szoktál masztizni, hogy hüvelyi orgazmusod is legyen?

Sose próbáltam még ilyesmit, jobban szeretem ujjal, kézzel vagy vibrátorral.

2009. aug. 30. 16:13
 2/10 anonim ***** válasza:
97%

Hát ha így tudod elérni az orgazmust,akkor teljesen normális.:)

Mindenki másképpen csinálja.:)

2009. aug. 30. 16:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Másképp nem szoktam, mert nekem az undorító, ha a barátom csinálja akkor jó. :)
2009. aug. 30. 16:17
 4/10 anonim ***** válasza:
96%
hát nem tudom én is csak a csiklómat szoktam izgatni de én kézzel... elenben sokkal jobb ha a barátom izgat, és ő mindenhol... :)
2009. aug. 30. 16:30
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Első vagyok. Az viszont furcsa, hogy undorítónak találod. A barátod előtt sem szoktál maszturbálni? Szóval amikor masztizol, akkor csak csikló orgazmusod van és a hüvelyit nem is kívánod?? Normálisnak normális csak furcsa.
2009. aug. 30. 16:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Még sosem volt hüvelyi igy nem is kivánom, é snem is tudom, hog yérhetném el. A barátom elött nem szoktam.
2009. aug. 30. 16:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy pont azért nem volt még hüvelyi, mert nagyon megszoktad a csikló orgazmust? Szerintem lehet benne vmi...
2009. aug. 30. 16:57
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen, lehet benne valami, nem tudom, hog yváltoztassak ezen...:S
2009. aug. 30. 17:21
 9/10 anonim ***** válasza:
szépen lassan lehet rajta változtatni, hogy nem csak a csiklód izgatod, vagy amikor egyedül vagy akkor próbálkozol a hüvelyi izgatással, amiben nagy szerepe lehet a G-pontnak. Bár szerintem érdemes lenne belevinni a barátodat is a kisérletezésbe, hiszen ez egy igazán izgalmas és úgymond tanulságos dolog lenne mindkettőtöknek. :) Bár nem tudom hány éves vagy, mióta vagy a barátoddal, lehet, hogy még szégyenlős vagy előtte... Ja és a hüvelyi orgazmus elérésében nagy segitség, ha megtanulod irányitani, és összehúzni a hüvelyizmaidat. Lsd bővebben intimtorna. Ami később szülés után is nagy segitség lesz neked, sőt nekem barátom szokta dicsérni mivel ez neki is jó érzést nyújthat ha tökélyre fejleszted és izgalmasnak szokták találni a fiúk. Nekem eddig nem volt csak hüvelyi orgazmusom, hanem csiklói-hüvelyi szokott lenni, de én nagyon szeretem, és rájöttem, hogy ha szeretkezés közben ritmikusan összehúzom a hüvelyizmaimat, akkor könnyebben érem el az orgazmust és nekem igy az élmény is sokkal intenzivebb. Szerintem érdemes gyakorolni, akár egyedül, akár a barátoddl csinálod! Sok sikert! :)
2009. aug. 30. 20:05
 10/10 anonim válasza:
Próbáld lábujjakkal!
2009. okt. 22. 15:48

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!