Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Xaba89 kérdése:
Ha szex elott kiveri nekem a baratnom mennyivel birom tovabb a szexet?
Figyelt kérdés
Elso alkalom lesz szamomra es otthon masztizva eleg hamar elmegyek es nem szeretnek csak egy 3 perces aktust mert az nagyon ciki volna.Ha tudtok egyebb modszereket arra h kesleltessem a magomlest irjatok le kerlek.F\\172009. aug. 30. 15:38
1/3 anonim válasza:
Amikor érzed hogy nemsokára el fogsz menni, álljatok meg.
2/3 anonim válasza:
nincs csodamódszer, viszont többször kell csinálni közvetlen egymás után, és nincs gond. ilyen fiatalon még megy. :)
az első lehet kétperc, a második tízperc, a harmadik lehet hogy egy óra. mondjuk ne gyújts rá a szakaszok között, hanem foglalkozz a nővel.
úgy nála összeadódik a 2-3 menet egybe, csak nálad szakad meg.
nem arról van szó, hogy észre sem veszi, de tökéletes lesz neki.
3/3 anonim válasza:
hát, én jártam úgyis már hogy kiverte előtte, és amikor oda került a sor akkor fel sem állt már, de olyan is volt hogy így is hamar elsültem. Ha engem orálisan elégít ki, utána mindig jól teljesítek (akár egy napra rá), nálam ez válik be.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!