Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak olyan pasik, akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan pasik, akik bevallalnak 1 csaj 2 pasi felallast? Mert nekem van egy ilyen fetisem es akinek mondom az kirohog. Ez tenyleg gaz?

Figyelt kérdés
2009. aug. 30. 14:54
1 2
 11/20 kolosszus22 ***** válasza:
88%

Volt már benne részem, nem volt rossz, amíg havert szopta a csaj én közben toltam hátulról, aztán mikor meguntuk megfordítottam a leányzót és engem szopott, haver meg dugta.

22/F

2009. aug. 30. 20:25
 12/20 anonim ***** válasza:

figyelj, ha komolyan gondolod írj privátban.

A legjobb barátommal szivesen bevállalunk:D Föláldozzuk magunkat, de csak veled foglalkoznánk, egymással nem.

Ha érdekel írj:D

2009. aug. 30. 21:42
 13/20 anonim ***** válasza:
ja, amúgy 21F, haverom pedig 20
2009. aug. 30. 21:43
 14/20 anonim ***** válasza:

Maszti közben én is arra gondolok,hogy egy pasi hátulról dolgozik rajtam,én pedig közben szopok egy másikat :-)

Egy élmény lehet :-)

18/L

2009. aug. 30. 23:52
 15/20 A kérdező kommentje:
tegnap 21:42 ez a kerdes nem tarskereses volt hanem erdekelt , hogy vannak ilyen pasik akik bevallanak , mert n eddig ilyennel nem talakoztam :) de kosz h felajanlottad de nemet kell modnjak :D
2009. aug. 31. 14:33
 16/20 anonim ***** válasza:
:S nagyon sajnálom, és akkor a kérdéseddre válaszolva:igen, vannak olyan pasik,akik bevállalnák, például én.
2009. aug. 31. 22:05
 17/20 anonim ***** válasza:

simán :)

és pasi vagyok :)

2009. szept. 8. 23:56
 18/20 anonim ***** válasza:
Mostanában én is erről álmodozom. Érdekes, mert korábban sohasem jutott ilyesmi az eszembe, mostanság meg elképzelem, amint mind a ketten bennem vannak, mint a szendvicsnél. Szégyenlem is magam e miatt. Már meséltem páromnak, hogy ilyenre vágyom, de én félek kipróbálni, főleg a szégyenérzet miatt. Párom meg inkább örülne plusz egy lánynak, mint egy fiúnak.
2009. szept. 9. 07:20
 19/20 anonim ***** válasza:

sokan bevállalnák a férfiak közül, de csak szóban

de ha tettek mezejére kellene lépni, inkább megpucolnak

2009. szept. 9. 10:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Rossz emberhez mentél oda. Rengetegen benne vannak egy ilyenben.
2010. okt. 28. 00:03
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!