Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » . és hát a pasiknál a szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

. és hát a pasiknál a szex komoly fizikai szükséglet. Ezt mi nők hogyan értsük meg?

Figyelt kérdés
2009. aug. 30. 13:00
 1/9 SzSzili ***** válasza:
Mintha nem ennél.
2009. aug. 30. 13:05
 2/9 anonim ***** válasza:
pontosan, ha neked valami komoly fizikai szükséglet, akkor nem bírod ki nélküle, úgy érzed létfontosságú számodra, az evés pl. az is, de szerintem a szexre ezt nem komolyan értette
2009. aug. 30. 13:11
 3/9 A kérdező kommentje:
szeretném megérteni a férfiak gondolkodását, segitsetek ebben
2009. aug. 30. 13:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha úgy értelmezzük mint komoly fizikai szükségletet, akkor jó példa erre a szúnyogcsípés. Ezt már egy korábbi kérdésnél is kifejtettem.

Gondolj arra hogy milyen ha nagyon viszket a bőröd valahol,mondjuk egy szúnyogcsípés miatt. Milyen nehéz megállni hogy ne vakard meg? Késztetés érzel hogy megvakard, mert egyszerűen jól esik megvakarni, akkor enyhül a viszketés, és egy darabig jó. De aztán újra viszketni kezd, és ismét meg kell vakarnod... így tovább. Vannak akik nem tudják kontrollálni magukat, és véresre vakarják... szexben is vannak telhetetlenek. Persze a szúnyogcsípés helyén a viszketés előbb utóbb (rövid időn belül)elmúlik, ellentétben a férfi ösztönnel.

2009. aug. 30. 13:38
 5/9 anonim ***** válasza:
sehogy... nem kell mindig mindent érteni és túlgondolkodni...
2009. aug. 30. 14:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül fizikai (pár nap/hét után már az is), de elég komoly szükséglet. Mindenesetre a kaja, ital, meg ilyesmi után az egyik legfontosabb dolog.

Kell, muszáj. Naponta többször is, mindig. :)

-A férfiaknak mindig csak a szexen jár az eszük?

-Nem, sokat gondolunk a sörre is.

2009. aug. 30. 14:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A nőknél is ugyan olyan szükséglet nincs különbség, max az hogy a lányoknak érzelem alapúra jobban van.

A kérdésed egyértelművé teszi, hogy még kicsi vagy ezért nem érted, érettebb leszel pontosan érteni fogod.

2009. aug. 30. 15:15
 8/9 A kérdező kommentje:
nem vagyok kicsi. 35 éves vagyok. de lehet hogy éretlen
2009. aug. 30. 17:11
 9/9 anonim ***** válasza:
szerintem ez a szükséglet nem nemfüggő.
2009. aug. 31. 00:14

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!