Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Erotikus alom kozben az ember...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erotikus alom kozben az ember magahoz is nyul? Annyila valosagszeru az egesz, valamit szerintem csinalunk magunknak nem?

Figyelt kérdés
2009. aug. 30. 11:19
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

Nem, nem csinálunk semmit.

Az agy miatt érzed valóságosnak, közvetíti az érzéseket.

Én is elszoktam élvezni álmomban, sőt, fájdalmat is szoktam érezni, de pl. ha álmomban leugrok valahonnan és érzem a fájdalmat, nem hiszem, hogy pont akkor vertem volna be valamimet a valóságban.

2009. aug. 30. 11:38
 2/8 anonim ***** válasza:

Álomban (rendes körülmények között) a mozgatóközpontok blokkolva vannak. Elindul a parancs a mozgásra, de nem érkezik meg - tehát nem is mozogsz SEMMIT.

Aztán, ha ez a blokkolás nem működik, abból lesz az alvajárás. Ha csak részben működik, akkor mozogsz valamit - esetleg leesel az ágyról.

2009. aug. 30. 12:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát én nyultam már magamhoz...legalább is mikor felkeltem a bugyimba volt a kezem.
2009. aug. 30. 14:53
 4/8 A kérdező kommentje:
lehet ogy ez hulyen hangzik de almomban a szex sokkal jobb es ma ejjel meg ugy csokoloztam hogy csak egyszer volt ilyen erzesem , hat nagyon jo volt
2009. aug. 30. 16:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Az álmok az élményeidről, a vágyaidról és a félelmeidről szólnak.
2009. aug. 31. 16:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem elég gyakran vannak olyan álmaim de sosem nyúltam magamhoz!
2009. szept. 2. 14:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Volt egy olyan válasz, hogy álomban az ember nem mozog. Na ez nem igaz vagyis nállam. Én sokszor keresek valamit az álmomban és a valóságban is mozog a kezem, és amikor ztánna felkelek a szoba közepén állok,vagy az udvaron. És már a gatyeszemben is volt a kezem.
2009. szept. 2. 18:28
 8/8 A kérdező kommentje:
hat neekm is volt olyn hogy a bugyimba volt a kezem vagy amikor almodtam hogy leestem akkor tenyleg leestem az agybol, es reggel miert enm ugy ebredek fel ahogy este lefekudtem ah nem mozgok ?
2009. szept. 3. 14:58

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!