Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasik mindig elmennek? Ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik mindig elmennek? Ha egy nő csak fekszik és semmi extrát nem visz a dologba a pasik akkor is elmennek?

Figyelt kérdés
van olyan h nem mennek el?! hiszen általában nekik nagyobb a sexéhségük...:)
2009. aug. 30. 08:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Általában a pasik mindig el tudnak menni. Viszont ha egy nő csak fekszik, akkor ott a pasi is hibás.
2009. aug. 30. 09:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
én szinleltem már orgazmust. nah nem azért mert nem volt jó hanem a bnőm 4. élvezése után már nem bírtam. azt amikor jött az 5. sunyi módon kcisit rájátszottam. jólvan nah fáradékony vagyok egy egész napi meló után
2009. aug. 30. 09:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elmennek. Aztán elfelejtenek visszajönni :-D
2009. aug. 30. 09:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

De még hányszor...

Sokszor előfordul, hogy nem jön össze a dolog, még a legjobb pasival is.

2009. aug. 30. 10:26
 5/7 anonim ***** válasza:
hát nekem volt olyan barátnőm, aki csak hagyta h megdugjam.. és nagyon illuzióromboló volt... sztem nem jutottam el vele a csúcsra...
2009. aug. 30. 12:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Általában igen, viszont van akinek gondot okoz, pszichés ok miatt. Pl nekem sem sikerült együtt voltam a volt barátnőmmel(ő volt az első) olyan tízszer, de háromszor sikerült csak elmenni vele. 21/F
2009. aug. 30. 12:21
 7/7 anonim ***** válasza:

az utolsóhoz:

omg, és akkor utána mit csináltál, meg mennyi ideig tartott? abbahogytátatok aztán otthon befejezted magadnak vagy mi?

Nekem is volt hasonló, de ott nem lehetett befejezni, mert jöttek haza, hát irtóra fájt utána egy óráig min.

20/f

2009. aug. 30. 20:59

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!