Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gyorsan elmegyek, mit csináljak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyorsan elmegyek, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Több mint 1 éve sexelünk a barátnőmmel..de még mindig van mikor 1-2 perc alatt elsülök..eddig talán a leghosszabb 10 perc környékén volt de az is a Durex Performmal...és hát még én azt is nagyon gyorsnak találom mert nem vagyok benne biztos hogy élvezte a bnőm..és nekem az lenne a legfontosabb h ő élvezze

kb 12 éves korom óta maszturbálok és még mostanában is szoktam..ha kevesebbet önkielégítenék javulna a helyzet? vagy mit csináljak? teljesen tanácstalan vagyok és rosszul érzem magam ez miatt..

tudom sokszor volt már ez a kérdés..de még mindig nem kaptam konkrét választ h mit tudnék csinálni..

köszi..

17/F

2009. aug. 30. 00:56
 1/4 anonim ***** válasza:
az előjáték során menj el, és akkor a főjátékban partner leszel több ideig!!! vagy legyen dupla menet!!!
2009. aug. 30. 01:10
 2/4 anonim ***** válasza:
A Maszturbálás miatt! Kicsit csökkentsd kb heti 3 alkalomra és mikor maszturbálsz próbáld mindig egy félórára nyújtani kb hogy szokd meg későre menj el! Segíteni fog. Tapasztalat
2009. aug. 30. 01:24
 3/4 anonim ***** válasza:
nem tudom... annó mikor csajom nem ismertem a bartnője végzett velem 3 perc alatt... most a csajommal... így kezdtük... most pedig egy menet elnyúl jó fél órára ha nem háromnegyedre... maszti meg emberke nálam minden este :D
2009. aug. 30. 02:51
 4/4 anonim válasza:
heti 3 alkalomal maszturbáj és ne menny el olyan gyorsan kb 30 percre nyújsd
2010. aug. 11. 14:59

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!