Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elso alkalom lenne . Nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elso alkalom lenne . Nem tudom hogyan csinaljuk?

Figyelt kérdés
Holnap lemegyunk egy nyaraloba es a baratommal ketesben leszunk , es mindketten nagyon szeretnenk hogy megtegyuk..mindkettonknak ez lenne az elso . Jo otlet hogy nyaraloban veszitsuk el ? adjatok jo tippeket is peldaul poz stb ...en 17 18 f
2009. aug. 30. 00:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
sztem jó, mert így nem zavarhat senki. Amúgy sztem lovagló pózba csináljátok mert akkor te vagy felül és akkor úgy lassan csinálhatod és te irányítod hogy ne fájjon, de utána csinálhattok mást is ha nem fáj. 16/L
2009. aug. 30. 00:14
 2/12 A kérdező kommentje:
koszi a gyors valaszt
2009. aug. 30. 00:18
 3/12 anonim ***** válasza:
Nincs mit. :)
2009. aug. 30. 00:25
 4/12 A kérdező kommentje:
amugy nagyon faj?
2009. aug. 30. 00:27
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem fájt különösebben, csak egy kicsit feszült és az miatt, de az van még a mai napig, ha nem izgulok fel eléggé. Lehet hosszú ( és főleg ) tartalmas előjáték.
2009. aug. 30. 00:29
 6/12 SzSzili ***** válasza:
100%
A barátnőmnek sem fájt. Nagyon élvezte és azt mondta hogy csodálatos volt. Bár nagyon sok múlik a fiún is hogy mennyire figyel rád. Én a misszionárius pózt tudom ajánlani mert akkor jó közel vagytok egymáshoz, főleg ha a fiú már tapasztalt is.
2009. aug. 30. 00:33
 7/12 anonim ***** válasza:
Legyen bocsi (lehet helyett) xd Biztos a fáradtság.
2009. aug. 30. 00:33
 8/12 A kérdező kommentje:
neki a 3.
2009. aug. 30. 01:03
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen a hagyományossal kezdjétek,és akkor kiderül,hogy fáj-e vagy sem.Ha nem fáj,simán lehetsz te is felül.Mi is így csináltuk.Nekem egyáltalán nem fájt az első alkalom,sőt még élveztem is.Nem volt orgazmusom az tény,sőt csak nemrég lett a három hónap után,de kell egy kis idő amíg sikerül na.Sok szerencsét:)
2009. aug. 30. 11:32
 10/12 anonim válasza:
Persze hogy jóötlet :) Sztem is a hagyományos misszionáris pózban aztán majd ha bemelegedtek ugyis változtattok de ezis megfelelö:)
2010. ápr. 15. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!