Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy fiút megujjazni úgy, hogy élvezze?
Most nem tudom h miért vagytok ilyenek főként a b*uzis kommentárra gondolok feltett egy kérdést miért nem lehet rá normálisan válaszolni?? hmm?
am nem tudom a válasz sosem próbáltam még :)
A középső ujjadon reszeld le rövidre a körmöt. A pasi feküdjön a hátára, tegye szét, és térdben hajlítva húzza fel a lábait. Talpa az ágyon. Érdemes törölközőt tenni a feneke alá. Az ujjadat krémezd be, és lassan vezesd be a végbelébe tenyérrel felfelé. Ha felfelé (has felé) hajlítod az ujjad, ott meg fogod érezni azt a kis kb diónyi mirigyet, a prosztatát. Azt kezd el dörzsölni. a fiúnak kell megmondania, hogy hogyan jó neki, gyorsan, vagy lassan, erősen vagy gyengén. Azért jobb ez a póz, mint ha térdelne, mert így közben akár orálisan is tudod kényeztetni, azt aztán nagyon szeretik.
Jó szórakozást :o)
Szia! Képzeld, van nekem egy kedves barátom, úgy hívják hogy Google Kereső. Olyan okos, hogy szinte mindent tud, és olyan rendes hogy mindent meg is oszt velem. Csak tudatnom kell vele pár szóban hogy mire vagyok kíváncsi, és lenyomni egy gombot, majd máris elárulja mit tud a keresett dologról. Megkérdeztem erről, és mondta hogy adjam oda annak a kedves lánynak aki erről kérdezősködött, ezt a linket:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!