Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szörnyen szégyellem, hogy élvezem, amikor a párom kényeztet. Mit tehetnék ez ellen?
Engedd el magad. Add átt magad az élvezetnek és ne gondolj semmire, csak ÉLVEZD!
L, 18
de aranyos vagy :) egy pasinak viszont baromi izgató ha te élvezkedsz.neki is önbizalom egyrészt,mert h jól csinálja,másrészt naon izgi. az én barátom még szex közben is feljebb tápászkodik h lássa az arcom mikor jo,nézze végé, ha ő van felül :) ugy h hajrá, add ezt meg neki!
21L
sok lanyt zavar ha pl szex kozben nezik az arcukat., foleg a kezdoket akik nincsenek megszokva hogy valaki elott meztelenul fekudjenek es a lenti zonaban "matasson", nincs meg kialakulva ez a fajta intimitas koztuk ami vegulis eleinte termeszetes. a szegyelos lanyoknal illetve azoknal akik nincsenek megelegedve a testukkel foleg. de godnolj bele es probald igy felfogni mert igaz es tneyleg igy van: a baratod szepnek es szexinek tart, maskepp nem lenne veled. egy pasinak mindenekfelett izgato ha oromet szerezhet a lanynak akit szeret, raadasul ha a lany elvezi akkor ez az egojanak is jot tesz. ha szeret, normalis h akar es szivesen kenyeztet. a pasik imadjak a meredezo mellbimbokat, ezek az izgalom jelei. kepzeld, nemreg lattam h arulnak felragaszthato szilikon meredezo mellbimbot amit top alatt kell hordani es a pasik megorulnek h a csajnak allandoan igy all a bimboja. egyszoval ha mar uzlet is epul erre, tuti nem lehet rossz dolog. az apro nyogesek megint csak izgatoak es biztatoak, de ha csendes vagy, ne eroltesd. csak ami magatol jon, nem kell ugy sikoltozni a legkisebb erintesnek is mint a filmekben. es az ha a no elelvez, sokszor nagyobb orom es beteljesules a ferfinak mint a sajat orgazmusa. ugyh tenyleg nincs amiert szegyeld, sot, legyel ra buszke!
eleinte engem is zavart ha az arcom nezte, ezert vagy olyan pozicioba voltunk ahogy nem nagyon lathatta vagy felig takartam. kezdetnek szerintem nem rossz. elotte maszirozzon, h lazulj el. az elojatekot huzzatok el, akar tobb orasra is h legyen meg a hangulat, a vagy, az intimitas es h hangolodjatok ossze. meglesz az eredmeny.
Szia!
Eleinte én is feszegtem :-) Most jelenleg ott tartok,hogyha szex van,akkor adok ki hangokat.Viszont amikor orálisan kényeztet engem,akkor egyszerűen visszafogom magam,nem merek sóhajtozni,vagy nem is tudom...Utálom vissza hallani a hangomat a nagy csöndbe :-S De nem szégyellem vagy ilyesmi,csak nem akarom magam hallani :-)
Én már mondtam ezt a barátomnak,és az volt a válasza,hogy engedjem el magam,és ne zavartassam magam a hangok miatt.
18/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!