Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szörnyen szégyellem, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szörnyen szégyellem, hogy élvezem, amikor a párom kényeztet. Mit tehetnék ez ellen?

Figyelt kérdés
Ő az első komoly kapcsolatom. És amikor csókolgat itt-ott, kényeztet, akkor szörnyen szégyellem magam, és mindig a sírás határára kerülök, és megkérem, hogy hagyja abba, mert szörnyen érzem magam, és akkor csak átölelem. Mindig mondja, hogy nem kell szégyellnem, meg sokszor be is csukja a szemét, de mégis. És így lehetetlen bármit is csinálni. Még csak pettingelnénk, abból is csak azt a részt csináljuk, hogy Ő kényeztet engem, de mindig le kell állnunk. 19 vagyok, és tudom az eszemmel, hogy a szexualitás normális és természetes dolog, bízok a barátomban, és szeretem mindennél jobban. De mégis bennem van a félsz, hogy mit szól az arcomhoz, a hangomhoz, amikor élvezek, mi van, ha cikinek találja, hogy a mellbimbóm meredezik, stb. Mit tegyek?
2009. aug. 29. 21:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%
Én egy pszichológust ajánlanék.
2009. aug. 29. 21:53
 2/12 anonim ***** válasza:
66%
Igyál egy kicsit, hogy feloldódj. Komolyan.
 3/12 anonim ***** válasza:
53%
Én egy pszichológust ajánlanék.
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Ez aranyos, ne szégyeld, engedd el magad, és élvezd 17/F
2009. aug. 29. 21:54
 5/12 anonim ***** válasza:
94%

Engedd el magad. Add átt magad az élvezetnek és ne gondolj semmire, csak ÉLVEZD!

L, 18

2009. aug. 29. 21:55
 6/12 anonim ***** válasza:
94%

de aranyos vagy :) egy pasinak viszont baromi izgató ha te élvezkedsz.neki is önbizalom egyrészt,mert h jól csinálja,másrészt naon izgi. az én barátom még szex közben is feljebb tápászkodik h lássa az arcom mikor jo,nézze végé, ha ő van felül :) ugy h hajrá, add ezt meg neki!

21L

2009. aug. 29. 21:55
 7/12 anonim ***** válasza:
93%
Nem kell egyből pszihológushoz menni! De nagyon jól kifogtad a barátod. Beszélgessetek erről együtt és majd ő megnyugtat. Még tapasztalatlan vagy, de majd belejössz. Az se gáz ha elbeszélgetsz erről egy phszihológussal, sokat segíthetne, de megoldódhat magától is.
2009. aug. 29. 22:05
 8/12 anonim ***** válasza:
96%

sok lanyt zavar ha pl szex kozben nezik az arcukat., foleg a kezdoket akik nincsenek megszokva hogy valaki elott meztelenul fekudjenek es a lenti zonaban "matasson", nincs meg kialakulva ez a fajta intimitas koztuk ami vegulis eleinte termeszetes. a szegyelos lanyoknal illetve azoknal akik nincsenek megelegedve a testukkel foleg. de godnolj bele es probald igy felfogni mert igaz es tneyleg igy van: a baratod szepnek es szexinek tart, maskepp nem lenne veled. egy pasinak mindenekfelett izgato ha oromet szerezhet a lanynak akit szeret, raadasul ha a lany elvezi akkor ez az egojanak is jot tesz. ha szeret, normalis h akar es szivesen kenyeztet. a pasik imadjak a meredezo mellbimbokat, ezek az izgalom jelei. kepzeld, nemreg lattam h arulnak felragaszthato szilikon meredezo mellbimbot amit top alatt kell hordani es a pasik megorulnek h a csajnak allandoan igy all a bimboja. egyszoval ha mar uzlet is epul erre, tuti nem lehet rossz dolog. az apro nyogesek megint csak izgatoak es biztatoak, de ha csendes vagy, ne eroltesd. csak ami magatol jon, nem kell ugy sikoltozni a legkisebb erintesnek is mint a filmekben. es az ha a no elelvez, sokszor nagyobb orom es beteljesules a ferfinak mint a sajat orgazmusa. ugyh tenyleg nincs amiert szegyeld, sot, legyel ra buszke!

eleinte engem is zavart ha az arcom nezte, ezert vagy olyan pozicioba voltunk ahogy nem nagyon lathatta vagy felig takartam. kezdetnek szerintem nem rossz. elotte maszirozzon, h lazulj el. az elojatekot huzzatok el, akar tobb orasra is h legyen meg a hangulat, a vagy, az intimitas es h hangolodjatok ossze. meglesz az eredmeny.

2009. aug. 29. 22:10
 9/12 anonim ***** válasza:
83%

Szia!

Eleinte én is feszegtem :-) Most jelenleg ott tartok,hogyha szex van,akkor adok ki hangokat.Viszont amikor orálisan kényeztet engem,akkor egyszerűen visszafogom magam,nem merek sóhajtozni,vagy nem is tudom...Utálom vissza hallani a hangomat a nagy csöndbe :-S De nem szégyellem vagy ilyesmi,csak nem akarom magam hallani :-)

Én már mondtam ezt a barátomnak,és az volt a válasza,hogy engedjem el magam,és ne zavartassam magam a hangok miatt.

18/L

2009. aug. 29. 22:19
 10/12 anonim ***** válasza:
2%
Szerintem meg csalánnal verd el a pinádat aztán akaszd fel a mestergerenda közepétől 10 cm-re északabbra magad egy slaggal. Mondjad már, hogy bírsz te mások előtt létezni egyáltalán?!
2009. aug. 29. 22:41
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!