Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől függ a kuki mérete?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől függ a kuki mérete?

Figyelt kérdés
hallottam 1 olyat h aki magasabb és vékonyabb annak nagyobb és aki kövérebb annak pedig kisebb.lehet hülyének néztek de ennek akarok a végére járni h ennek van-e valóban valós alapja:D
2008. jún. 1. 22:55
 1/9 anonim ***** válasza:
32%
Ez hülyeség... nem a magasságtól és a súlytól függ a méret. Ugyanúgy vannak magas, vékony emberek kis kukival és vannak alacsony, kövér emberek nagy kukival. Amúgy arról nem hallottál, hogy mi van azokkal, akik mondjuk alacsonyak, de vékonyak vagy azokkal, akik magasak és kövérek. Ezeknek a férfiaknak már nincs is kukijuk? vagy mi?
2008. jún. 1. 23:04
 2/9 anonim ***** válasza:
45%

génektől függ de ezeket nem látod szóval igazán fogalmad sem lehet róla és szerintem ez pár dokit és érdekel :).

Mondjuk szokták mondani hogy kis ember nagy bottal jár de engem mint fiú nem igazán érdekel a valóságalapja :). fekáknak állítólag nagyobb, ázsiaiaknak meg kisebb

2008. jún. 1. 23:52
 3/9 anonim ***** válasza:

Abba azért gondoljunk bele, hogy egy magasabb embernek mindene hosszabb, és az szorulna különösebb magyarázatra, ha azt állítanánk, hogy a farka kivételt képez ez alól.

Azt is hallani, hogy valakinek a méreteit meg lehet becsülni a tenyérmérete alapján. Pontosabban kb. olyan hosszú, mint a tenyér+középső ujj. Nem tudom ennek mennyi a valóságtartalma, de nálam pl. tényleg majdnem teljesen egyezik.

2008. jún. 1. 23:55
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Egy kövérebb embernél a hasonló szerszámmérethez egy nagyobb test párosul, mint egy vékonynál, ezért úgy tűnik, mintha a ducinak kisebb lenne.
2008. jún. 2. 00:16
 5/9 anonim ***** válasza:

ezaz...az arány más...

valóságalap kerekítve nulla :)

2008. jún. 2. 13:15
 6/9 anonim ***** válasza:
46%
de am a tenyeres dolog igaz ^^
2008. jún. 2. 13:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Testmagassággal szerintem összefügghet, ugye tartja a tested az arányait, amikor srácokkal uszoda vagy edzés után tusolunk, azért meg azt vettem észre, hogy a kövéreknek kisebb van, vagy csak úgy tűnik.
2008. jún. 3. 11:00
 8/9 anonim ***** válasza:
28%
Ha apádé akkora , mint a lóé,akkor valószínűleg nyertél. Kérdezd meg anyádat!
2008. jún. 9. 17:31
 9/9 anonim válasza:
28%
A magasságnak és a súlynak az égvilágon semmi köze nincs a pénisz méretéhez.
2008. jún. 11. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!