Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mitől vadultok fel igazán?
Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 20:28
1/11 anonim válasza:
Lehet egy kedves mosoly, egy forró tánc, vagy egy hosszas előjáték után elcsattanó heves csók:)
2/11 anonim válasza:
Nah sokmindentol:D de én személy szerint legjobban attól ha a pasim rámmászik megcsókol és érzem hogy a kemény farka hozzám ér nah akkor végem:D imádom megfogni waaah.... Na még ha simogat (mindenhol ;) )
3/11 anonim válasza:
csókolózás közben simogat,letapiz ;)áhh.. nagyon bejön :P
4/11 anonim válasza:
Én igazán a "falhozcsapós" kezdést szeretem, amikor szinte alig jutunk el az ágyig, tele szenvedéllyel, "keménységgel" és határozottsággal. Ettől nagyon betudok indulni. Persze utána is kell a leleményesség, nem elég ha egy pózban dönget :S
5/11 A kérdező kommentje:
XD
2009. aug. 29. 21:17
6/11 anonim válasza:
Én attól vadulok fel a legjobban, ha a tömött buszon rálépnek a lábamra.
7/11 A kérdező kommentje:
jajaja:D
2009. aug. 29. 21:24
8/11 anonim válasza:
Én attól ha a nyakam simogatják,csókolgatják!
9/11 anonim válasza:
attól ha a párom hátulról támad :) pl mosogatok vvmi és beleharap a hátamba,magához húz,s közben a hátsómhoz nyomja a kemény farkát,s érzem h kanos. Szóval ha érzem h most legszivesebben jol meg d...a!!! :D olyan jó keményen :)
21L
10/11 anonim válasza:
ha elkezdi nyalogatni a hasam és szép lassan halad egyre lejjebb.. :-)
ha érzem, a kemény péniszét , még hozzám is nyomja :-)
vagy néha elég csak annyit mondania, hogy "kívánlak" :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!