Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen zene ajanlatos sex kozben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen zene ajanlatos sex kozben?

Figyelt kérdés
szoval mijen zenet hallgassunk??? mert en inkabb vadabb vagyok....tehat akko hallgathatun rockot??? vagy valami lagyat???(lehet huje kerdes de engem erdekel)16 eves lany vagyok...ez lessz az elso....
2008. jún. 1. 22:35
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
45%

amilyet szerettek, nekem guns n roses bejött...:)

sok szerencsét!

22 vagyok és lány.

2008. jún. 1. 22:39
 2/23 A kérdező kommentje:
koszi!!! a guns'n roses-t en is szeretem.....;))
2008. jún. 1. 22:40
 3/23 anonim ***** válasza:
94%

Első alkalommal szerintem valami nyugisabb, lazítóbb kellene, nem?

Nem egyből metal.

2008. jún. 1. 22:40
 4/23 anonim ***** válasza:
53%
Tankcsapda--.........leszek a szexuális tárgyad, én kielégítem a vágyad....
2008. jún. 1. 22:44
 5/23 anonim ***** válasza:
65%
szerintem első alkalommal semmilyen zene nem ajánlatos. De ami jólesik, az a legjobb. Ha rock, s a fiúnak is rock, akkor legyen az:)
2008. jún. 1. 22:44
 6/23 anonim ***** válasza:
Első alkalommal én sem ajánlanék zenét, az csak elvonja a figyelmet és nem bizti, hogy sikerülni fog a dolog. De ha mindenképp zene kell, akkor valami halkabb és nyugtató, semmiképpen sem kemény rock.
2008. jún. 1. 23:00
 7/23 anonim ***** válasza:
Szerintem sem kell semmilyen zene sex közben... nálunk max csak akkor van háttérzaj ha valami mást csináltunk előtte és kicsit belemerültünk egymás kényeztetésébe, de ez ugyebár nem tervezett szóval nem számít
2008. jún. 1. 23:50
 8/23 anonim válasza:
48%
én a Papritától ajánlanám a csovi csovi dzsaszpert, mert az olyan huncut.
2008. jún. 2. 02:10
 9/23 anonim ***** válasza:
HIM nagyon nagyon hatasos probald ki a lassu szamait:D sok sikert
2008. jún. 2. 07:48
 10/23 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok a szex közbeni zenehallgatás híve, mert nekem legalábbis nagyon el tudja vonni a figyelmemet. Ha viszont nálatok ez nem így van, akkor bármilyen zene jó, ami mindkettőtöknek tetszik! :)
2008. jún. 2. 09:30
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!