Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mikor lesz már hüvelyi orgazmu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lesz már hüvelyi orgazmusom? Az anyukám azt mondta, neki csak az első szülés után volt. De én még nem akarok szülni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2008. jún. 1. 22:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nem mindenkinek van hüvelyi orgazmusa sajnos:( keresd a G-pontod és izgasd azt ha azzal sem megy akkor elég valószínű h nincs
2008. jún. 1. 22:29
 2/8 A kérdező kommentje:
és elnézést kívánok, de a G-pont kábéra hol van? hol keressem? vagy ne én keressem inkább? mármint azt gondolom, hogy kábéra a hüvelyemben.
2008. jún. 1. 22:32
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Kb-ra a hüvelyben valahol. Ezt így nem lehet leírni... vagy megtalálod vagy nem... Keresni kell. Az is jó, ha te keresed és az is ha a párod.
2008. jún. 1. 22:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
kábéra a hugyhólyagod alatt kábé.
2008. jún. 1. 23:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha a G-pontodat keresed, ajánlom neked hogy írd be a Yortube.com-ra, hogy G-spot, és ott egy kis animációs film formájában bemutatja, hol is van. Nagyon szemléletes.

Ha már úgy érzitek megvan, akkor a kedvesed középső és a gyűrűs ujjával végezzen a G-ponton határozott fel le nyomkodást, fontos hogy gyors legyen. És ha elég laza vagy, és az izgalmi állapotod is a csúcson van, akkor könnyen elérheted az orgazmust.

Hajrá!

Petranova

2008. jún. 3. 11:45
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Akiket ismertem lányokat azoknak mindegyiknek volt, ha elég türelmes volt a pasijuk. A melegek terjesztik, hogy niincs mindenkinek.
2008. jún. 3. 12:14
 7/8 anonim válasza:
100%
Az utolsó hozzászólás téves. A nőknek mindössze 20%-a képes hüvelyi orgazmusra. Nekem sem sikerült még sosem, pedig benne vagyok a korban. Ha a kedvesed (esetleg saját magad) a csikló izgatásával el tud/tudod jutattni magad a csúcsra, akkor meg szerintem teljesen lényegtelen a dolog :) Ám ha nagyon zavar/foglalkoztat a kérdés, konzultálhatsz egy szexuálpszchihológussal is.
2008. jún. 11. 15:29
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem magamnak sikerült először,pedig azt hittem már sosem lesz.Egyszer aztán már úgy kivántam egy kis játékot (:-)) hogy el is feleljtettem ezen gondolkozni ,és láss csodát lett.Minden az agyban dől el,és ne hidd el,hogy nem lehet minden nőnek,mert minden nőnek lehet,csak azok nyugtatják magukat ezzel akiknek nincs! (én is ezt tettem:-)
2008. dec. 26. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!