Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok úgy elmenni mint más nők?
Figyelt kérdés
Sokat beszélgetünk bnőimmel a szex témáról, és mesélik, hogy attól is elmennek ha a mellüket vagy bármely intimebb zónáikat izgatják...Meg volt, hogy csak attól elment ha a fejét simogatta a barátja...Én meg csak akkor tudok elmenni ha a csiklómat izgatják...Nem értem miért nem vagyok olyan mint egy "normális" nő:(2009. aug. 29. 18:31
1/8 anonim válasza:
hidd el, normális vagy. Én sem tudnék egy fejmasszázstól elmenni. 18/l
2/8 A kérdező kommentje:
De mástól? pl ha a melleiddel játszik?
2009. aug. 29. 18:35
3/8 anonim válasza:
Jajj, el ne hidd már ezeket a butaságokat! Hacsak nem profi tantra szex űzők,akkor nem mennek el attól,hogy a fejüket simogatják, vagy akkor azt sem tudják, mi az az orgazmus. Örülj neki,hogy egyáltalán el tudsz menni, valakinek össze sem jön a dolog. Ha meg neked jó úgy,akkor ne foglalkozz mással,főleg ilyen hazugokkal.
4/8 anonim válasza:
első vagyok: oké, ha nagy a fellángolás,már attól is iszonyat lüktetést érzek magamban ha az illető hozzám ér,nade elmenni.. hát,érdekes dolog
5/8 anonim válasza:
Állítólag lehet mellbimbó orgazmusa egy nőnek,ha a férfi kitartó, de én még nem hallottam ilyet nőtől,csak olvastam. Nekem nem volt ilyen. :) Én is csak úgy tudok elmenni,hogy a csiklómat izgatják,de nem bánom,mert úgy is nagyon jó. Ha már elmennék attól,hogy a mellemet simogatja, akkor hol maradna a többi előjáték, orális szex, aktus, utójáték? Úgy már nem lenne az igazi. Nekem így teljesen jó, és ha neked, is akkor no problem. :)
Második voltam.
21/L
6/8 anonim válasza:
Hidd el, hogy normális nő vagy. Nem azt mondom, hogy nem lehet nagyon közel kerülni az orgazmushoz, ha a párod kényezteti a melled, de hogy elmenj szerintem szinte lehetetlen. Tényleg örülj annak, hogy van csiklói orgazmusod, és élvezz ki minden percet, amit a barátoddal tölthetsz, akkor is, ha nem éppen orgazmusod van.
7/8 anonim válasza:
én még ilyet nem hallottam hogy valakinek a fejét simogatják és el megy XD, meg hogy a melleivel játszanak, hát ez elképesztö, szerintem ez butaság, elvégre a csajoknak nem a mellbimbojukon van a csiklojuk, nekem a csiklom ott van a helyén, szoval, nem értem, ettöl hogy is lehetne elmenni?, ez butaság, a barátnöid csak cukkolnak téged, szerintem még ök maguk sem hiszik el amiket mondanak, szerintem normális csaj vagy ne hallgass másokra
8/8 anonim válasza:
Jaj mostmár tudom miért szereti a kutyám annyira ha a fejét vakargatom..
Amúgy nem kell mindent elhinni amit a barátnőid mondanak:-)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!