Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Huvelyi orgazmusom volt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huvelyi orgazmusom volt?

Figyelt kérdés
Szuz lany vagyok, mostanaban gyakran ujjazom magam, de eddig nem nagyon elveztem, de ma mar 3 ujjam is bement es el is elveztem, ereztem belul ahogy osszehuzodott a huvelyem tobbszor is. Ez akkor huvelyi orgazmus volt? Vagy a csikloinal is ugyanugy osszehuzodik a huvely fala?
2009. aug. 29. 18:19
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Igen,mindenféle orgazmusnál összehúzódik, ez a normális reakció. De nem hiszem el,hogy nem lehet tudni,milyen,mikor az embernek orgazmusa van. Csak te érezheted, mi nem. Én az első orgazmusomnál is tudtam,hogy az volt,nem kellett senkit megkérdeznem.
2009. aug. 29. 18:30

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!