Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasik meglátnak két szép, nagy mellet, szokták azt gondolni, hogy szívesen közéraknák? Vagy mit?
Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 17:25
1/9 anonim válasza:
Én nem erre gondolok.Inkább csak gyönyörködök benne. :D
3/9 anonim válasza:
Én arra, hogy húúúúú dejólenne közéjük temetni a fejem... vagy lenyalni egy kis mézet róluk :p
4/9 A kérdező kommentje:
Mert én lány vagyok, és még így is ez jut eszembe, amikor magamat nézem, vagy más nagymellű nőket, hogyha fiú lennék, akkor tuti ezt gondolnám.. :D De mi a jó abban? :) Mert még sosem volt f...am, így nem tudom. :D
2009. aug. 29. 17:37
5/9 anonim válasza:
Optimális esetben ebben nem is lesz farkad, legalábbis ebben az életedben, szóval nem nagyon fogod tudni kipróbálni. Próbálj meg alapelvként tekinteni rá és elfogadni, hogy nekünk ez kib@szottul izgató. :D
6/9 anonim válasza:
Hát inkább csak meg szokott nagyobbodni a kocsikulcs a zsebben :)
7/9 anonim válasza:
Alapvető gondolat : Rávetném magam és ottlennék 1 darabig vagy egyszerűen közédugnám
8/9 anonim válasza:
mikor mit gondolok deh általában a segekjoban vonzanak!
9/9 anonim válasza:
1.húúú haaa 2.de megfognám
3. és valami finomat pl csokit nyalnék róla 20f
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!