Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha valaki nagyon kivanja pl a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki nagyon kivanja pl a legjobb baratnojet, de semmilyen mas csajra ra se nezett soha ilyen szemmel, az lehet biszexualis vagy csak ez is egy mulo fazis es kesz?

Figyelt kérdés
Van baratja a lanynak, evek ota egyutt vannak, es ezenkivul mindigis csak a pasik erdekeltek.
2009. aug. 29. 16:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezt így nem lehet megmondani...Szerintem amúgy se tudjuk irányítani, hogy kit kívánunk...Meg nem is hiszem, hogy gond lenne...De ha már tettek is vannak akkor el lehet játszani a gondolattal,hogy talán biszex vagy...De szerintem a legtöbb nő érzett már ilyet...Szóval ne aggódj, a dolgok úgyis maguktól alakulnak...De a tetteidet te irányítod! Am 10 nőből aki ilyet érez ténylegesen csak 1 biszexuális...
2009. aug. 29. 16:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Ilyen már velem is előfordult, de nem vagyok bi :) nyugi.
2009. aug. 29. 16:33
 3/6 A kérdező kommentje:
konkretan nem rolam van szo, csak beszeltem errol az illetovel is kicsit elgondolkodtatott a dolog. tudom hogy minden no eleteben vannak fazisok amikor kivan 1 masik not es h ettol eg nem lesz leszbikus vagy biszexualis es h ez normalis. igazabol ugy jott ra h vonzonak talalja a baratnojet h egy felelsz vagy merszen csokoloztak, utana neha meg gondolt a dologra. par evig "szunetelt", aztan ujra elkezdte kivanni, elcsattant egy csok, ami elvileg el kellett volna intezze a dolgokat, de csak jobban kivanja azota. furcsa hogy ennyire erdekli 1 lany es h csak ez az 1 lany. ha biszexualis lenne akkor tobb csaj is vonzana nem? ebbol igy lehet valami kesobb?
2009. aug. 29. 16:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Ilyen velem is volt már. Csak a kíváncsiság hajtott. Aztán mikor nővel voltam kiderült, hogy nem vagyok leszbikus, sem biszex. De érdemes volt kipróbálni, mond meg ezt a barátnődnek.
2009. aug. 29. 17:42
 5/6 A kérdező kommentje:
mondtam neki... de fel h mi lesz ha utana csak megjobban fogja kivanni. vagy ha ramegy a baratsag mert utana fura lesz a kettejuk viszonya.
2009. aug. 29. 20:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát ez csak rajtuk múlik. Ha megváltoztatja kettőjük viszonyát az azért lesz mert mindketten éreznek valamit. Akkor pedig akár együtt is maradhatnak. Bár én nem hinném, hogy így lesz.
2009. aug. 30. 12:24

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!