Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfingottam magam 69-es póz közben. Annyira megsértődött, hogy ott hagyott. Ennyire kiábrándító voltam?
Figyelt kérdés
69-es pózban voltunk és miközben nyalt engem, kicsúszott egy puki. Nem tudom honnan jött a seggemből vagy a puncimból, de szó szerint lelökött magáról és felöltözött majd elment, hogy ez undorító volt ilyen még nem fordult vele elő, lúzer vagyok, nem elég , hogy nem is élvezi, még le is fingom. Ha tényleg a seggemből jött akkor elhiszem, hogy begurult, mert gondolom büdös is volt valamennyire és érezte. De ha a puncimból jött akkor az az a levegő volt amit ő bele tolt az ujjaival. És akkor nem értem mi baja lett, hiszen az nem lehetett büdös, mikor előtte fürödtem meg fél órával. Nem mondta, hogy büdös volt-e vagy sem, csak elment, hogy ennyi, gondolkozzak el azon amit csinálok, eddig egyszer se tudtam leszopni mert mindig fogazok és fáj is neki... mit csináljak most lehet elhagy és igaza van, hogy béna vagyok ? állandóan húzogatta a fenekemet szét a lyuknál is és lehet betolt levegőt és akkor mikor újra húzta kijött és lehet nem is befingottam szó szerint? Mit gondoltok, mit kéne tennem? Én vok a hibás? 18/L2013. jan. 15. 10:05
2/18 A kérdező kommentje:
micsoda?
2013. jan. 15. 10:07
3/18 anonim 

válasza:

Soha nem is szeretett. Egy fing miatt nem hagyott volna ott, hanem nevettetek volna rajta.
4/18 anonim 

válasza:

B.szus kulcs ez hülyeség mióta vagytok együtt? valami nem stimmel ha ilyen miatt ott hagyott akkor csak egy ürügyet keresett rá!
7/18 anonim 

válasza:

Vszinüleg nagyobb baja, hogy szopni akarsz, de nem tudsz.(Vagy tanuld meg, vagy inkább ba--zatok. Az miért nem jo nektek?)Ha széthuzogatja a se--lyukadat, akkor nem csoda, hogy nem tudod visszatartani ha jön egy fi-g.
8/18 anonim 

válasza:

Ha szeretett volna téged, akkor ez nem lenne válook. Szánalmas a srác.
9/18 A kérdező kommentje:
3 hónapja vagyunk együtt, még nem feküdtünk le rendesen, valamiért ezt akarta, hogy orálisan elégítsem ki először.
2013. jan. 15. 10:18
10/18 Themightyinfiltrator válasza:
3asnak tényleg igaza van,ezen kb nevetni kellett vna,nem megsértődni,meg bevagni a durcát...ha az én bnöm csinálna ilyet véletlenül is akár,vagy talan direkt,akkor is elnézném neki,mert néha kicsúszik,akarva akaratlanul.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!