Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Túl szexéhes vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl szexéhes vagyok?

Figyelt kérdés
Rengeteget fantáziálok, naponta 1-2 maszti. Az exeimtől jóval szexéhesebb voltam mindig. Ez egy nő esetében normális? Reggelente arra gondolok, hogy milyen jó lenne, ha egy férfi az álló farkával ébresztene és leszophatnám. Az egyetemen arra, hogy felkészületlenül megyek vizsgázni és a tanárom megdug. Mindenhol a szexet látom. Miért? 22L

2013. jan. 14. 21:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mert nem vagyok ott veled. 78/F
2013. jan. 14. 21:20
 2/14 anonim ***** válasza:
Sajnos én is igy vagyok vele,és nem tudom hová tenni.
2013. jan. 14. 21:21
 3/14 anonim ***** válasza:
mert pasi hiányod van ,de nagyon!!!!!
2013. jan. 14. 21:21
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha jól nézel ki, engem nyugodtan leszophatsz reggelente!
2013. jan. 14. 21:23
 5/14 anonim ***** válasza:

te ilyen vagy. csak meg kell találnod a megfelelő társat :-)

gondolom rég voltál alaposan meg.....va :-( :-)

2013. jan. 14. 21:23
 6/14 Antihater ***** válasza:

Normális, csak a társadalom még sokszor furcsán néz rá, csak kell egy pasi akivel kiélheted magad, vagy kettő...

hülye sötét középkor... köszi kereszténység a 2000 évnyi megaláztatást és szexuális lefojtást, amit a nőknek el kellett szenvedni.

2013. jan. 14. 21:34
 7/14 A kérdező kommentje:
Valóban régen kaptam. :) De annyira nem is merek jelezni, vagy kezdeményezni. Ha egy pasi oda jönne és kikezdene velem, akkor benne lennék mindenbe, csak valahogy félnek tőlem. :/
2013. jan. 14. 21:43
 8/14 anonim ***** válasza:

Egyébként nem is értem hogy lehet ezt nimfomániának, meg szexőrültségnek hívni, meg nem értik mi van velük a nők.

A társadalom azt verte belétek meg azt várnátok el, hogy sokkal kevesebbet gondoljatok a szexre és foglalkozzatok vele, mint a férfiak? F@szt! Tök normális, hogy szexet akarsz.

2013. jan. 14. 21:46
 9/14 A kérdező kommentje:
Jól érzem én magam, csak néha zavaró, hogy folyamatosan fel vagyok izgulva. :)
2013. jan. 14. 21:49
 10/14 anonim ***** válasza:

Ez egy érdekes dolog egyébként, kedves kérdező, mert más nő is mondta már ezt. Mármint, hogy a férfiak egy szexéhes nőről álmodnak, de amikor szembejön velük, akkor meg megijednek tőle.

Érdekes ez a dolog, de a legtöbbünk tényleg hasonló, szabályosan megijednek, amikor a lányból lesz a vadász és belőlük a préda.

2013. jan. 14. 22:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!