Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiuk! Mennyire zavar hogyha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Mennyire zavar hogyha a barätnötök szüz még? (elsö sorba olyanok válaszát värom aki nem szüz és szüz barátnöje volt)

Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 13:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!nekem szűz barátnőm van (már nem sokáig lesz az:)), én már nem vagyok az. általa én is különlegesnek érzem magamat,hogy nekem adja oda magát először.felemelő érzés, hogy ennyire bízik bennem és szeret engem, hogy érdemesnek tart rá. szval nekem egyáltalán nem zavaró:)

22F

2009. aug. 29. 13:49
 2/6 anonim ***** válasza:
54%

Én nem szeretem, mert zsákbamacskát veszek.

Sok lánynál hónapokba vagy mégtovább telik, hogy elkezdje élvezni a sexet (sőt, sajnos sokan nem is élvezik) és erre rámehet nagyon könnyen egy kapcsolat. És akkor hiába szerelem ide vagy oda.

2009. aug. 29. 15:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én mindíg ilyen lányokat keresek:)
2009. aug. 29. 16:48
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:P
2009. aug. 29. 17:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Igaz,lány vagyok, de a mostani párom volt az első nekem, ő már nem volt szűz. Ő is becsülte ezt benne, és örült annak,hogy neki adom oda magam először. Szerintem egy normális srác tiszteli ezt a nőkben és ha komoly társat keres, ez előny.

21/L

2009. aug. 29. 18:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát megtisztelve érzem magam, csak tudjam, h meg is tisztel akkor!
2009. aug. 29. 19:35

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!