Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom élvezni a szexet?
Gondolj arra,hogy mi lenne ha mással szeretkezne!Képzeld el hogy mással van,aki élvezi azt amit csinál!
Na megjött már a kedved a szexhez? A féltékenység a legjobb gyógyír!
Szia!
Én is 18 éves vagyok,és hasonló cipőben járunk :-)
Orgazmus az egyelőre nuku,pedig szeretem amikor együtt vagyunk,élvezem is a szexet,de kielégülés az nincs.
Én 5 hónapja veszítettem el a szüzességem.
Szépen lassan rájöttem,hogy ez nagyon összetett dolog.Főleg nekünk nőknek,úgyhogy bőven van még mit tanulnom a testemről.
Nekem aktus közben nincs orgazmusom,viszont ha orálisan csinálja a barátom,akkor el tudok menni.
Nálad ez hogy van?Egyáltalán,semmilyen módon nem tudsz elélvezni?
Még tapasztaljuk,hogy mi a jó és szerintem nem szégyen segíteni a férfinak.Én legalábbis szoktam irányítgatni,hiszen az ő célja is az,hogy orgazmusom legyen :-)
Hiába mondom neki,hogy élvezem a szexet,őt sokkal jobban bántja,hogy én nem vagyok kielégült :-))
Szió!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!