Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el anyunak, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el anyunak, hogy lefeküdtem a szerelmemmel? Fél éve vagyunk együtt és igazi szerelem! A barátom nagyon gyakran van nálunk és anyuval nagyon jóban vannak imádják egymást tényleg csak édesanyám kicsit maradi :S

Figyelt kérdés
16 éves vagyok
2009. aug. 29. 11:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt már itt nem egy hasonló kérdés. Szerintem a szex az ember magánügye, még ha anyukádról is van szó. Fél év után már csak sejt ő is valamit. :)
2009. aug. 29. 11:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha már feltetted ezt a kérdést, és foglalkoztat ez a gondolat, akkor az leszűrhető, hogy vagy félsz anyukádtól, vagy nem elég szoros a kapcsolatotok ahhoz, hogy gondolkodás nélkül elmondd neki. Én is így voltam anno, és nem is mondtam el neki. Mindnet az unokatesómmal beszéltem meg... És egyszercsak rákérdezett, de ekkor már 18 voltam (16 évesen volt az első) és akkor elmondtam neki, azért volt mérges, hogy miért nem mondtam el akko, mikor megtörtént... Fe szerintem ez a szülő hibája, hogy a saját gyereke fél megosztani vele ilyen dolgokat.. Én nem iylen szülő leszek, az biztos!

Szóval szerintem, ha nincs bajod, akkor ne keresd magadnak a bajt.. Nem lesz semmi bajotok, hogy nem tud róla.

Bár te tudod. Szurkolok!

2009. aug. 29. 11:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván sejtheti,hogy nem csak sakkoztok együtt!Ha rákérdez mondd el neki,de rajtad áll,ha nem akarod,nem kell.Én jóban vagyok anyámmal,ilyeneket mégsem osztok meg vele,magánügyemnek tekintem.
2009. aug. 29. 11:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippeket! Anyuval mindent megbeszélünk, csak ettől félek, mert maradi kissé az ő idejében 19-20 évesen volt ilyen,, de h mondjam el neki, h ez már más idő? vagy hogy fogjak bele az egészbe? h elmondjam neki?
2009. aug. 29. 11:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Én barátom huga 16 éves, és sűrűn ott alaszik a barátja, de abszolút meg van győződve róla hogy nem volt köztük semmi! (NAÍV) És azt mondta hogyha megtudná széttépné, mert szerinte korai. Ezzel szemben mégis megengedi, hogy ott aludjon. Mondjuk ez nem az én dolgom. De a huga 100% hogy már rég nem szűz, és nem ettől a fiútól. Szóval azért óvatosan. Szerintem is fiatal vagy még 16 évesen, de ez is egy dolog.

27

2009. aug. 29. 12:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha mindenképp (?) el akarod mondani neki, akkor vagy durr bele, egyből, vagy körülírod neki, amiből egyből vágni fogja.. szerintem is sejti már amúgy, lehet csak arra vár, mikor mondod már el neki.
2009. aug. 29. 12:12
 7/8 A kérdező kommentje:
kezdem rászánni magam, igen.. és köszi mindenkinek!
2009. aug. 29. 12:17
 8/8 A kérdező kommentje:
megbeszéltem vele és tök jól fogadta :)
2009. aug. 31. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!