Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, akinek érzékeny ez a zónája?
Itt a link: [link]
Azt se tudom, magyarul mi ennek a neve, angolul is csak hosszas guglizás után találtam meg.
Mindenki azt állítja, hogy a hüvelynek csak az alsó egyharmada érzékeny. Hát nekem meg ez a rectouterine pouch, és kicsit szégyenkezem emiatt. Jó lenne tudni, hogy vannak-e még, akik hasonlóképp vannak felépítve.
ez az akar lenni,hogy nem közvetlen a bejárat utáni rész az érzékenyebb hanem felette?
akkor csatlakozom,nekem az jó mikor tövig bedugja és gyakorlatilag a méhszájamnál érzem:D
22/L
Igen, az akar lenni, amit írtál.
Akkor már ketten vagyunk :))
Az excavatio rectouterina a peritoneum (hashártya) legmélyebbi pontja a nőknél a vagina és rectum között. Azaz gyakorlatilag egy a hashártya által körülzárt virtuális üreg, melynek gyakorlati jelentősége abban áll, hogy itt gyűlik össze a hasüregben pathológiásan keletkező folyadék (pl. oedema esetén víz, vagy vér belső vérzés esetén).
Szóval, férfi itt "nem járhat", csak a hüvelyed hátsó fala érzékeny. (Amúgy a nők többségének csak az alsó egyharmada érzékeny, de vannak, akiknek csak fájdalomérző idegvégződések vannak a hüvelyében, ill. a másik "véglet" is előfordulhat, hogy az egész érzékeny).
Bocs nem kioktatásnak szántam, csak jobb "tisztába tenni" a dolgokat, hogy mi micsoda :)
tegnap 11:34
Ez érdekes. De akkor konkrétan melyik terület lehet érzékeny...? Először arra gondoltam, talán a méhnyak, mert akkor tapasztalom ezt az igen intenzív érzést, amikor azt stimulálja, lökdösi a pénisz vagy az ujj. Viszont nem közvetlenül ott érzem, hanem annál is följebb. Aztán olvastam, hogy van a 'cul de sac' nevű zóna, más néven ez a rectouterine pouch. A wikipedia-oldalon is van egy 'sexual response' nevű bekezdés róla. Gondoltam, akkor ez lesz az, de ezek szerint mégsem...?
Szia!
Szeintem inkább a fornix post. lesz az, ami nálad érzékenyebb (azaz jól esik, ha "tövig" bemegy), de az excavatio rectouternia környéke is lehet (azaz a vagináNAK a vele szomszédos része). A fentebbi "okoskodást" azért írtam, mert az egy "üreg" vagyis nem lehet ott semmit se érezni (ez kicsit szőrszálhasogatásnak tűnhet :P), és ez a rész nem tartozik az ivarutakhoz. Amúgy az excavatio rectouterinát a rectumon (végbélen) keresztül szokták vizsgálni, így ha kísérletező kedvűek vagytok kideríthetitek, hogy tényleg annak a KÖRNYÉKE érzékenyebb-e nálad (ujjal, és nem análszexre gondoltam :P).
Volt már részem análszexben egyszer-kétszer. Én akartam. És nagyon jó volt, mert valóban elérte ezt a zónát a pénisz így is.
Hát, remélem, megtudom egyszer, mi az igazság :)
Megkérdezhetném esetleg, mi a foglalkozásod...? Olyan szakszerűen beszélsz a témáról :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!