Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gerontofília? 19 éves lány vagyok, és csak a 30-50 közötti pasik jönnek be. Ez még normális vagy már gerontofília?
Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 01:17
11/15 anonim válasza:
"Én is az idősebbeket szeretem4 pl. 16 évesen a pasim 27 volt! Bár mostmár 23 vagyok ha nem lenne párom (27) akkor a 30-hoz közeli férfiakat részesíteném előnyben! sok ilyen korú hapsi valami fenomenálsan jó!"
Mivel mi már tudjuk mi kell egy Nőnek !
Tizen-huszon éves koromban nekem az volt a lényeg, hogy nekem jó legyen azt csá.
De már 32 évesen tudom, hogy mitől kaparja le a kedvesem a tapétát a falról ! xD
12/15 anonim válasza:
hogy én miért em találkozom az ilyen 19 éves lányokkal a 30 évemmel! A francba!
13/15 anonim válasza:
Ez apakompleus. ha felmegyek a chatre, a 21 évesek kivágnak mert 33 vagyok!
14/15 anonim válasza:
Az 50-esnek már több pénze van, amit házasság révén majd örökölhetsz. Nem ez van a háttérben?
15/15 anonim válasza:
Akkor lennél gerontofil , ha 50-es 60-as pasikat szereted:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!