Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatotok vibrációs gyűrűvel?!
Figyelt kérdés
Párom beújítana, én nem is bánom, vevő vagyok mindenre, amíg az normális kereteken belül megy. Kérdésem az lenne, hogy próbálta e valaki? Hogy is működik tulajdonképpen? Nyújtott valami extra élvezetet?2009. aug. 28. 23:01
2/10 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy én is sajnálom rá a pénzt, de páromnak egyik dilis haverja ígért be most egyet "ajándékba"... Egy másik kérdés óvszerrel együtt használható?
2009. aug. 28. 23:06
3/10 anonim válasza:
hasznalhato, de a helyedben félnék h kiszakad az óvszer. ha ajéndékba kapod, akkor megér egy próbát. lehet h nektek bejön. de nekem nem tetszett, nem tartott tovabb az egész szex, meg a végén már rossz is volt h hozzámér ott lent.
5/10 anonim válasza:
Nekünk se jött be, én semmi különöset nem éreztem tőle, inkább csak csikizett, úgyhogy le is kellett vennünk.
19/L
6/10 anonim válasza:
nekunk nagyon bejott. az az egy baja volt, hogy egyszer csak lemerult.
7/10 anonim válasza:
20 percet bir átlagban...mi meg többet:D
értelmetlen
8/10 anonim válasza:
Csajom érzett valami a gyűrűvel én szinte semmit, sőt picit zavaró volt... na és az a valami se volt sok nála.
Jobb szereti a sima, semmi extra vibrátorát, attól nagyon el tudja dobni magát. meg én is tőle ilyenkor :)
9/10 anonim válasza:
Hát nagy extrákat ne várj! Nem egy nagy durranás!
10/10 anonim válasza:
nem nagy durranás, de nekem bejött, 2szer próbáltuk de sajna leemrült. megvagyunk nélküle sztem is az volt benne a jo h vmi ujdonság volt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!